Pozivamo vas na prijavu za sudjelovanje na We Make Future, najvećem festivalu digitalnih i društvenih inovacija u Europi.

WMF International Roadshow je događaj koji se održava u nekoliko zemalja i na nekoliko kontinenata. Posljednjeg dana ožujka održat će se u Zagrebu, i to kod nas, u ZICER-u.

Ovo startup natjecanje u Hrvatskoj dio je dugog niza međunarodnih događanja posvećenih inovacijama.

Manifestacija je organizirana u suradnji s Talijanskim institutom za vanjsku trgovinu (ICE) i Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom, privatnopravnom organizacijom čiji je cilj promicanje gospodarske razmjene između Hrvatske i Italije.

Talijansko-hrvatska gospodarska komora ima središnju ulogu u razvoju poslovanja između Italije i Hrvatske, nudeći različite vrste usluga za talijanske i hrvatske poduzetnike.

Želite li biti dio We Make Future spektakla?

Natjecanje je otvoreno za bilo koju vrstu startupa, kako za pojedince tako i za timove, koji žele podijeliti svoje inovativne projekte ili ideje, bez posebnih zahtjeva za razvojnu fazu ili vrstu industrije.

Prijave su otvorene do 10. ožujka putem POVEZNICE.

Natjecatelje na WMF International Roadshow Event u Hrvatskoj ocjenjivat će žiri koji čine vrhunskih stručnjaci, investitori i profesionalci.

Od svih prijavljenih, 15 odabranih startupova imati će priliku kroz elevator pitch prezentirati svoj projekt pred žirijem u našem Akceleratoru 31. ožujka.

Na posljetku, žiri će odabrati tri najbolja projekta koji će se natjecati sa startupovima iz cijelog svijeta na We Make Future festivalu koji će se od 16. do 18. lipnja održavati u Riminiju.

A sada krenite! Prijavite se i otvorite vrata novim prilikama.

ZICER je partner ovoga događaja.