#zicer Business over Breakfast

03. 03. 2022.

Uz Business over Breakfast, kavu i sitne zalogaje, dan je sunčan i u zatvorenom prostoru!

Što razvija Protosfera, naš lanjski Startup Factory finalist i inkubirani startup, ispričao nam je Marko Horvatek koja sva znanja o 3D printanju ima u malom prstu.

Zahvaljujuću radionici SmartISa sada znamo puno više o Jira sustavu upravljanja uslugama, Jira softveru i Confluence alatu.

S inovacijama iz dinolaba upoznao nas je Robert Kuščar. Njihova se tehnološka rješenja već koriste globalno. Razvijaju ih u okviru Poduzetnički centar KZŽ s kojima su u planu nove suradnje.

Za sve koji niste bili na našem poslovnom doručku prenosimo dio ugođaja.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...