#zicer Business over Breakfast

03. 03. 2022.

Uz Business over Breakfast, kavu i sitne zalogaje, dan je sunčan i u zatvorenom prostoru!

Što razvija Protosfera, naš lanjski Startup Factory finalist i inkubirani startup, ispričao nam je Marko Horvatek koja sva znanja o 3D printanju ima u malom prstu.

Zahvaljujuću radionici SmartISa sada znamo puno više o Jira sustavu upravljanja uslugama, Jira softveru i Confluence alatu.

S inovacijama iz dinolaba upoznao nas je Robert Kuščar. Njihova se tehnološka rješenja već koriste globalno. Razvijaju ih u okviru Poduzetnički centar KZŽ s kojima su u planu nove suradnje.

Za sve koji niste bili na našem poslovnom doručku prenosimo dio ugođaja.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...