Uz pomoć mentora sudjelujte u razvoju inovativnih rješenja za energetski sektor!

11. 12. 2018.

Pozivamo vas u ZICER na InnoEnergy Business Innovation Hackathon koji će se održati 18. prosinca 2018. godine od 10:00 do 18:00 sati.

Evo još jedne izvrsne prilike za stjecanje novih znanja i vještina. Prijavite se na InnoEnergy Business Innovation Hackathon i uz pomoć mentora sudjelujte u razvoju inovativnih rješenja za energetski sektor.

Prijaviti se mogu studenti i mladi pojedinci te multidisciplinarni razvojni timovi.

Cilj hackathona je studentima i mladim razvojnim timovima osigurati stručnu pomoć u razradi poslovne ideje, pružiti smjernice za daljnji razvoj projekta te ojačati vještine potrebne za predstavljanje investitorima. 

Priliku za sudjelovanje na hackatonu ostvariti će do 5 timova (do 5 članova u timu) s inovativnim poslovnim idejama iz područja održive energije, cleantech, smart cities, smog i mobility.

Ovaj hackathon naglasak stavlja na inovativna rješenja u energetskom sektoru koja:

  • potiču korištenje obnovljivih izvora energije (vjetra, sunca, vode…)
  • smanjuju utjecaj na zagađenje zraka
  • povećavaju ulogu građana u smanjenju potrošnje energije
  • koriste inovativne poslovne modele u energetici
  • primjenjuju energetski učinkovita rješenja u kućanstvima, industriji i/ili javnim površinama 
  • potiču energetsku učinkovitost u prometu
  • promiču održivi razvoj te doprinose smanjenju i zbrinjavanju otpada
  • omogućavaju korištenje ekološki prihvatljivih materijala u proizvodnji
  • nude inovativne koncepte usmjerene na pohranu energije 

InnoEnergy Hackathon će se održati 18. prosinca u terminu od 10:00 do 18.00 sati u Zagrebačkom inovacijskom centru (Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 12, 1. kat).

Prijave su otvorene do 17. prosinaca 2018. putem linka.

InnoEnergy Business Innovation Hackathon organizira Invento Capital Partners (INVENTO) u suradnji sa Zagrebačkim inovacijskim centrom (ZICER), Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Centrom za transfer tehnologije (CTT), FERovim Studentskim startup inkubatorom (SPOCK) i Obnovljivim izvorima energije Hrvatske (OIE).

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...