Uz pomoć mentora sudjelujte u razvoju inovativnih rješenja za energetski sektor!

11. 12. 2018.

Pozivamo vas u ZICER na InnoEnergy Business Innovation Hackathon koji će se održati 18. prosinca 2018. godine od 10:00 do 18:00 sati.

Evo još jedne izvrsne prilike za stjecanje novih znanja i vještina. Prijavite se na InnoEnergy Business Innovation Hackathon i uz pomoć mentora sudjelujte u razvoju inovativnih rješenja za energetski sektor.

Prijaviti se mogu studenti i mladi pojedinci te multidisciplinarni razvojni timovi.

Cilj hackathona je studentima i mladim razvojnim timovima osigurati stručnu pomoć u razradi poslovne ideje, pružiti smjernice za daljnji razvoj projekta te ojačati vještine potrebne za predstavljanje investitorima. 

Priliku za sudjelovanje na hackatonu ostvariti će do 5 timova (do 5 članova u timu) s inovativnim poslovnim idejama iz područja održive energije, cleantech, smart cities, smog i mobility.

Ovaj hackathon naglasak stavlja na inovativna rješenja u energetskom sektoru koja:

  • potiču korištenje obnovljivih izvora energije (vjetra, sunca, vode…)
  • smanjuju utjecaj na zagađenje zraka
  • povećavaju ulogu građana u smanjenju potrošnje energije
  • koriste inovativne poslovne modele u energetici
  • primjenjuju energetski učinkovita rješenja u kućanstvima, industriji i/ili javnim površinama 
  • potiču energetsku učinkovitost u prometu
  • promiču održivi razvoj te doprinose smanjenju i zbrinjavanju otpada
  • omogućavaju korištenje ekološki prihvatljivih materijala u proizvodnji
  • nude inovativne koncepte usmjerene na pohranu energije 

InnoEnergy Hackathon će se održati 18. prosinca u terminu od 10:00 do 18.00 sati u Zagrebačkom inovacijskom centru (Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 12, 1. kat).

Prijave su otvorene do 17. prosinaca 2018. putem linka.

InnoEnergy Business Innovation Hackathon organizira Invento Capital Partners (INVENTO) u suradnji sa Zagrebačkim inovacijskim centrom (ZICER), Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Centrom za transfer tehnologije (CTT), FERovim Studentskim startup inkubatorom (SPOCK) i Obnovljivim izvorima energije Hrvatske (OIE).

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...