Startup Factory 2022_7/11_tim Just H2O

09. 11. 2022.

Tim Just H2O razvija proizvod za pročišćavanje vode iz slavine. Njihov proizvod pročišćava vodu na kemijskoj, biološkoj i mehaničkoj razini.

Jedinstveni smo po tome što je naš proizvod 100% bez plastike, što uklanjamo nitrate te što pomoću UV svjetla imamo vodu bez mikroorganizama. Sve smo to uklopili u jedinstveni minimalistički dizajn. – priča nam Dora Maroš, voditeljica i glavna vizionarka Just H2O tima.

Ovaj tim vjeruje kako održiva industrija može pridonijeti očuvanju okoliša, a isto tako i poboljšati kvalitetu života. Voda je nešto bez čega ne možemo. Zato je ovome timu imperativ postići da ono što pijemo nije onečišćeno raznim kemikalijama i mikroplastikom.

Just H2O okuplja ljude sa zajedničkim ciljem i velikom motivacijom. Svaki pojedinac u timu zna koji je njegov zadatak i posvećen mu je maksimalno.

Upoznajmo tim Just H2O!

Filip Maroš je ekonomist i stručnjak za nabavu. Svojim dugogodišnjim iskustvom u industriji obogaćuje tim savjetima vezanim uz proizvodne procese, optimiziranju troškova tepozicioniranju na tržištu. Dobrim poznavanjem svjetskog tržišta omogućuje timu suradnju sa specijaliziranim dobavljačima potrebnih sirovina poput metala, stakla i aktivnog ugljena.

Artur Kasoli je ekonomist i poduzetnik. Svojim poduzetničkim iskustvom i suradnjom u većini svjetskih zemalja usmjerava tim te pruža poduzetničke savjete i financijsku podršku projektu.

Marija Žabica zadužena je za marketing. Kao profesorica engleskog jezika i pedagoginja omogućuje timu profesionalniju komunikaciju na engleskom jeziku te svojim znanjem iz psihologije uči tim boljem zajedničkom djelovanju i tome da funkcioniraju kao da su jedno! Njezino umjetničko oko i način izražavanja pomaže timu posebno u marketingu.

Melani Adamić Golić je inženjerka kemije.  Svoje kemijsko-inženjerska znanja primjenjuje za izradu filtera te odgovara na inženjerska pitanja. Timu pruža direktnu suradnju s Fakultetom za kemijsko inženjerstvo i tehnologiju.

Dora Maroš je ekonomistica i voditeljica tima. Svoju ideju uspješno prenosi na cijeli tim. Dora svojim znanjima i ustrajnošću rješava strateška planiranja i koordinira tim. Organizacijskim vještinama uspijeva držati korak s vremenom te pronaći najbolja rješenja.

Zajedno motiviramo jedni druge i vidimo viši cilj. Vjerujemo u naš proizvod i naše znanje koje stoji iza njega. Zajedno možemo sve. – kaže nam Dora koja nam je odgovorila na nekoliko blic asocijacija.

Uspjeh

Uspjeh znači napraviti nešto što će imati pozitivan utjecaj na društvo bilo to na lokalnoj ili globalnoj razini, a da pritom nema neke „skrivene“ negativne posljedice na prirodu.

Zašto baš sada

Startup želimo pokrenuti upravo sada jer su svijetu potrebne pozitivne promjene. Naime, priroda je sve zagađenija i to ima sve više utjecaja na kvalitetu života. Predviđa se da će voda biti sve lošija i zbog toga će se povećati potreba za pročišćavanjem vode.

Investitori

Od investitora se očekuje da s nama dijele iste vrijednosti po pitanju ekološke održivosti i pozitivnog utjecaja na društvo te da vjeruju u naš proces i viziju. Također, očekujemo da nam pomognu sa svojim znanjem i iskustvom.

Planovi

Tijekom sljedeće dvije godine želimo biti na tržištu s proizvodom i raditi na brendiranju kompanije, a tijekom idućih 5 godina želimo razviti sistem za pročišćavanje vode gdje će se UV napajati putem pretvorbe mehaničke energije u električnu tako da rješenja budu pogodna za upotrebu u raznim uvjetima. Drugim riječima, želimo napraviti proizvod koji je „vječan“! 

Tim Just H2O za pobjedu na Startup Factoryju pitcha 16. studenoga na Zagreb Connectu. Prati nas uživo putem naših YouTube i Facebook kanala.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...