Kako postati konkurentan u globalnim lancima opskrbe?

09. 11. 2022.

Zagrebački inovacijski centar vas poziva 16. studenoga 2022. u 13 sati na radionicu „Kako postati konkurentan u globalnim lancima opskrbe“.

Radionica će se odvijati u sklopu EU projekta „DanubePeerChains“ u ZICER-u, (prezentacijska dvorana), Avenija Dubrovnik 15, 1. kat.

PROGRAM:

Od 13:00 do 17:00

  • Suvremeni lanac vrijednosti i koje je naše mjesto u njemu
  • Mreže vrijednosti i vrijednost suradnje
  • Korisnički lanac vrijednosti (potrebe korisnika i vrijednost za korisnike)
  • Disrupcije u lancu vrijednosti (i kako ih iskoristiti)
  • Rasparivanje (decoupling) lanca vrijednosti kao strategija startupova
  • Startup kao disruptor
  • Koje je boje ocean?

* U 16:00 predviđena pauza uz kavu i sitne zalogaje

Od 17:00 do 19:00

  • Individualne konzultacije (coaching session)

O PREDAVAČU

Danka Prah nagrađivana je menadžerica u Logitech Europe, s 25 godina iskustva u međunarodnom poslovanju. Radila je u međunarodnim tvrtkama u teškoj industriji, potrošačkoj elektronici, a zadnjih 15 godina u IT-u, u Logitechu. Trenutno je voditeljica Istočne Europe, te upravlja poslovanjem 10 zemalja, od Baltika do Ukrajine. Njezino obrazovanje sastoji se od prvostupnika društvenih znanosti i magisterija ekonomije (MBA). Redovito pohađa edukacije i treninge kako u tradicionalnim okvirima tako i na digitalnim platformama (npr. IMD Lausanne certifikat Disruptive Innovation i Strategic Thinking). Obavlja edukacije i mentorstva diljem Europe, u područjima strategije, account managementa i marketinga.

Molimo svoje sudjelovanje potvrdite do ponedjeljka, 14. studenog 2022. godine do 15 sati putem poveznice.


*broj mjesta je ograničen i dodjeljivat će se po redoslijedu prijave. Potvrdu o sudjelovanju dobit ćete putem e-maila.

Glavni cilj projekta DanubePeerChains je primarno osnažiti Organizacije za podršku tržištu rada i Organizacije za podršku poduzetnika zajedno sa njihovim ciljnim skupinama (primarno poduzetnika i zaposlenika MSP-ova) u izgradnji zajedničkih kapaciteta i u trenažnom pristupu, sve kako bi, u konačnici, mogli sudjelovati u inovativnim transnacionalnim lancima vrijednosti kao vrsti poslovnih modela te kako bi stekli, kako održiv ugled jednakovrijednih partnera za suradnju, tako i mogućnost napredovanja do visokokvalificiranih poslova u Dunavskoj regiji. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije u okviru programa europske teritorijalne suradnje – INTERREG Danube. Zagrebački inovacijski centar d.o.o. partner je u projektu, dok je vodeći partner Business Upper Austria iz Austrije. Više o projektu saznajte ovdje. Trening se odvija u sklopu projekta DanubePeerChains, D.T3.2.4 Coaching sessions for companies in identified transnational value chain oriented transformative activities.

Ostale novosti i projekti