Startup Creative water ima cilj ostvariti pozitivan utjecaj na društvo i prirodu

20. 07. 2023.

„Uspjeh za mene znači napraviti nešto što će istovremeno imati pozitivan utjecaj na društvo i na prirodu, bilo na lokalnoj ili globalnoj razini.” – kaže studentica i mlada poduzetnica Dora Maroš.

Ovih je dana Dorin tim u startupu Creative water fokusiran na razvoj prototipa i testiranje proizvoda za pročišćavanje vode na kemijskoj, biološkoj i mehaničkoj razini. Cilj im je doći do finalnih karakteristika proizvoda koji će ići u serijsku proizvodnju.

Dora je svoj startup Creative water razvijala kroz naš prošlogodišnji Startup Factory akcelerator i s projektom JustH2O briljirala na Zagreb Connectu.

„Sudjelovanje u Startup Factoryju za nas je značilo podizanje projekta na višu razinu koju ne bi mogli u toj brzini postići sami. U ZICER-u smo stekli iskustvo i znanje koje možemo primijeniti u svakom poslovnom okruženju. Zato bi svakome tko želi brz i ozbiljan razvoj ideje preporučila sudjelovanje u Startup Factoryju.” – naglašava Dora i prisjeća se akceleracijskih početaka – „Na Startup Factory smo došli s očekivanjem da će program biti jednostavan, odnosno da neće biti puno posla jer sam već bila na nečemu sličnom. Međutim program je bio vrlo intenzivan, ozbiljan i zahtijevao je puno truda i rada. Sada, nakon nekog vremena mogu reći da mi je sudjelovanje u Startup Factoryju jedna od boljih odluka u životu jer sam naučila puno toga i postigla ono što sam mislila da ne mogu. Ovo gledam kao prekretnicu u svojoj karijeri koja će mi direktno i indirektno otvoriti mnoga vrata.”

Znaš što? Startup Factory može biti i tvoj startup početak. Prijave za novi ciklus ZICER-ove akceleracije otvaramo uskoro!

Ostale novosti i projekti

Kako uspješno pokrenuti startup?

Ostvarite uspjeh svoga startupa kroz naše akceleracijske programe. Samo požurite! Startupove za razvoj čeka 150.000 eura, a prijave za akceleracijske programe traju još samo ovaj tjedan! Uz podršku u najranijoj fazi poslovanja kroz Startup Factory akcelerator, sada...

ZICER je osvojio titulu Croatian EEPA 2023 national winner!

Ovih se dana možemo pohvaliti novim priznanjem. U konkurenciji hrvatskih projekata osvojili smo priznanje EPPA 2023 nacionalnog pobjednika. Sada smo u finalu ovog prestižnog natjecanja! EEPA (European Enterprise Promotion Awards/ Europska nagrade za promicanje...

Zapošljavamo voditelja računovodstva. Prijavi se!

Zagrebački inovacijski centar traži pojačanje u svojim redovima, i to stručnjaka iz područja računovodstva! Otvoren je Javni natječaj za radno mjesto Specijalist za materijalno-financijske poslove (Voditelj računovodstva) za rad u punom radnom vremenu na neodređeno...