Startup Creative water ima cilj ostvariti pozitivan utjecaj na društvo i prirodu

20. 07. 2023.

„Uspjeh za mene znači napraviti nešto što će istovremeno imati pozitivan utjecaj na društvo i na prirodu, bilo na lokalnoj ili globalnoj razini.” – kaže studentica i mlada poduzetnica Dora Maroš.

Ovih je dana Dorin tim u startupu Creative water fokusiran na razvoj prototipa i testiranje proizvoda za pročišćavanje vode na kemijskoj, biološkoj i mehaničkoj razini. Cilj im je doći do finalnih karakteristika proizvoda koji će ići u serijsku proizvodnju.

Dora je svoj startup Creative water razvijala kroz naš prošlogodišnji Startup Factory akcelerator i s projektom JustH2O briljirala na Zagreb Connectu.

„Sudjelovanje u Startup Factoryju za nas je značilo podizanje projekta na višu razinu koju ne bi mogli u toj brzini postići sami. U ZICER-u smo stekli iskustvo i znanje koje možemo primijeniti u svakom poslovnom okruženju. Zato bi svakome tko želi brz i ozbiljan razvoj ideje preporučila sudjelovanje u Startup Factoryju.” – naglašava Dora i prisjeća se akceleracijskih početaka – „Na Startup Factory smo došli s očekivanjem da će program biti jednostavan, odnosno da neće biti puno posla jer sam već bila na nečemu sličnom. Međutim program je bio vrlo intenzivan, ozbiljan i zahtijevao je puno truda i rada. Sada, nakon nekog vremena mogu reći da mi je sudjelovanje u Startup Factoryju jedna od boljih odluka u životu jer sam naučila puno toga i postigla ono što sam mislila da ne mogu. Ovo gledam kao prekretnicu u svojoj karijeri koja će mi direktno i indirektno otvoriti mnoga vrata.”

Znaš što? Startup Factory može biti i tvoj startup početak. Prijave za novi ciklus ZICER-ove akceleracije otvaramo uskoro!

Ostale novosti i projekti

Prijavite se na nove programe akceleracije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) osmislila je u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE cjelovit sustav podrške za sva novoosnovana inovativna poduzeća, inovativne razvojne timove i pojedince u svim regijama Hrvatske. Program obuhvaća...