Prijavite se na naše edukacije i povećajte svoje kompetencije!

02. 03. 2018.

Znanje je moć i otvara vrata tržišnih uspjeha. Nadogradnjom kompetencija svojih zaposlenika tvrtke, a posebice startup tvrtke, postižu konkurentsku prednost te im se povećava šansa za stvaranjem upravo onakvog proizvoda koji zadovoljava želje i potrebe definiranog ciljnog tržišta.

Kako bi unaprijedili kompetencije naših stanara istražili smo koja su im to znanja potrebna. Temeljem iskazanih interesa definirali smo područja koja će se kroz specijalizirane edukacije obrađivati. Edukacije će voditi vrhunske predavači koji posjeduju formalna znanja i praktična iskustva. 

Plan edukacija za ožujak i prvu polovinu travnja je definiran.

U navedenome periodu imat ćete priliku poslušati predavanja na teme:

Uz naše stručnjake iz Razvojne agencije Zagreb, predavanja će voditi etablirani stručnjaci iz specifičnih područja. Više o predavačima doznajte na linku objavljenom uz svaku specifičnu edukaciju.

Točne termine edukacija pogledajte ovdje.

Za prijavu na edukaciju obavezno je izvršiti prethodnu registraciju kroz naš sustav, dok upute za istu potražite ovdje http://plaviured.hr/novi-proces-prijave-na-edukacije/.

Za prve od navedenih edukacija prijaviti se možete već danas, dok za sve planirane edukacije prijave otvaramo sedam dana prije datuma njihova izvođenja.

Kako bi program bio interaktivan i učinkovit broj mjesta je ograničen stoga ne čekajte već požurite s prijavama!

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...