Edukacije prilagođene članovima Tehnološkog parka Zagreb

02. 03. 2018.

Znanje je moć i otvara vrata tržišnih uspjeha. Nadogradnjom kompetencija svojih zaposlenika tvrtke, a posebice startup tvrtke, postižu konkurentsku prednost te im se povećava šansa za stvaranjem upravo onakvog proizvoda koji zadovoljava želje i potrebe definiranog ciljnog tržišta.

Kako bi unaprijedili kompetencije naših stanara istražili smo koja su im to znanja potrebna. Temeljem iskazanih interesa definirali smo područja koja će se kroz specijalizirane edukacije obrađivati. Edukacije će voditi vrhunske predavači koji posjeduju formalna znanja i praktična iskustva. 

Plan edukacija za ožujak i prvu polovinu travnja je definiran.

U navedenome periodu imat ćete priliku poslušati predavanja na teme:

Uz naše stručnjake iz Razvojne agencije Zagreb, predavanja će voditi etablirani stručnjaci iz specifičnih područja. Više o predavačima doznajte na linku objavljenom uz svaku specifičnu edukaciju.

Točne termine edukacija pogledajte ovdje.

Za prijavu na edukaciju obavezno je izvršiti prethodnu registraciju kroz naš sustav, dok upute za istu potražite ovdje http://plaviured.hr/novi-proces-prijave-na-edukacije/.

Za prve od navedenih edukacija prijaviti se možete već danas, dok za sve planirane edukacije prijave otvaramo sedam dana prije datuma njihova izvođenja.

Kako bi program bio interaktivan i učinkovit broj mjesta je ograničen stoga ne čekajte već požurite s prijavama!

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...