Edukacije prilagođene članovima Tehnološkog parka Zagreb

02. 03. 2018.

Znanje je moć i otvara vrata tržišnih uspjeha. Nadogradnjom kompetencija svojih zaposlenika tvrtke, a posebice startup tvrtke, postižu konkurentsku prednost te im se povećava šansa za stvaranjem upravo onakvog proizvoda koji zadovoljava želje i potrebe definiranog ciljnog tržišta.

Kako bi unaprijedili kompetencije naših stanara istražili smo koja su im to znanja potrebna. Temeljem iskazanih interesa definirali smo područja koja će se kroz specijalizirane edukacije obrađivati. Edukacije će voditi vrhunske predavači koji posjeduju formalna znanja i praktična iskustva. 

Plan edukacija za ožujak i prvu polovinu travnja je definiran.

U navedenome periodu imat ćete priliku poslušati predavanja na teme:

Uz naše stručnjake iz Razvojne agencije Zagreb, predavanja će voditi etablirani stručnjaci iz specifičnih područja. Više o predavačima doznajte na linku objavljenom uz svaku specifičnu edukaciju.

Točne termine edukacija pogledajte ovdje.

Za prijavu na edukaciju obavezno je izvršiti prethodnu registraciju kroz naš sustav, dok upute za istu potražite ovdje http://plaviured.hr/novi-proces-prijave-na-edukacije/.

Za prve od navedenih edukacija prijaviti se možete već danas, dok za sve planirane edukacije prijave otvaramo sedam dana prije datuma njihova izvođenja.

Kako bi program bio interaktivan i učinkovit broj mjesta je ograničen stoga ne čekajte već požurite s prijavama!

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...