Podrškom crowdfunding kampanje “Kroz autizam – zaigrano” poboljšajmo kvalitetu života obiteljima suočenima s autizmom!

10. 02. 2021.

Udruga roditelja i volontera „Progovori autizam – širi ljubav“ zna kako poboljšati kvalitetu života za obitelji suočene s autizmom. Za ostvarenje potrebne podrške trebaju sredstva. Zato na Valentinovo putem Croinvest platforme pokreću crowdfunding kampanju “Kroz autizam – zaigrano”. Uključimo se i podržimo ovu vrijednu akciju!:

Autistična djeca često  imaju nedovoljno razvijene socijalne i komunikacijske vještine, što im otežava integraciju u svakodnevni život. Ove obitelji suočene su s velikim izazovima te im je prijeko potrebna adekvatna podrška. Kada je društvena osvještenost o autizmu niska i/ili za roditelje tabu tema, dijete odrasta u odraslu osobu koja nije ostvarila svoj potencijal, te joj je na taj način uskraćena aktivna uloga u društvu. Stručnjaci i volonteri iz udruge „Progovori autizam – širi ljubav“ znaju kako, uz prihvaćanje i ljubav, otključati potencijale ove divne djece. Oni svojim iskustvom i predanošću mogu doprinijeti uspjehu. Podržite ih u tome!

Čak i uz doprinos od 50 kuna ostvarenje cilja je bliže!

Sredstva koja će se prikupiti kroz crowdfunding kampanju “Kroz autizam – zaigrano”  namijenjena su osnaživanju komunikacijskih vještina ove neurorazličite djece. Rad u obitelji s educiranim volonterima ima presudnu ulogu. Zato će kroz kampanju volonteri biti  educirani i povezani s obiteljima te usmjereni na direktan rad s djecom. Time će roditelji dobiti stručnu pomoć u svoj dom, a djeca pouzdanu podršku za rast i razvoj.

Cilj kampanje je prikupiti iznos od 70.000,00 kn koji bi podržao proces osposobljavanja barem desetak asistenata koji bi potom bili spremni osnaživati nove volontere koji će pomagati obiteljima kroz igru s djecom.

Iz našeg iskustva možemo reći da, što više sati tjedno dijete provodi u ovakvoj interakciji, veći su izgledi da će prije razviti interaktivnu pažnju i motivaciju za kontaktom s drugim ljudima, kao i sposobnost komuniciranja svojih potreba. – kaže Nataša Bahun, predsjednica udruge „Progovori autizam – širi ljubav“.

Podržati ovu akciju možete uplatom iznosa već od 50 kuna ili 100 kn. Uplatom od 700 kn omogućujete jednoj obitelji i timu volontera superviziju međunarodnog trenera za terapiju igrom Seana Fitzgeralda.

Pridružite nam se uživo – virtualno i doznajte više!

Pridružite nam se na virtualnom predstavljanju kampanje “Kroz autizam – zaigrano”  koje će se održati u ponedjeljak, 15. veljače 2021. godine s početkom u 10 sati.

Prijavite se putem LINKA, a program pratite putem Microsoft Teams platforme.

Snimanje video materijala za crowdfunding kampanju “Kroz autizam – zaigrano” osigurano je sredstvima Europske unije u okviru projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovationn (CrowdStream) na kojem je Zagrebački inovacijski centar partner.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...