Podrškom crowdfunding kampanje “Kroz autizam – zaigrano” poboljšajmo kvalitetu života obiteljima suočenima s autizmom!

10. 02. 2021.

Udruga roditelja i volontera „Progovori autizam – širi ljubav“ zna kako poboljšati kvalitetu života za obitelji suočene s autizmom. Za ostvarenje potrebne podrške trebaju sredstva. Zato na Valentinovo putem Croinvest platforme pokreću crowdfunding kampanju “Kroz autizam – zaigrano”. Uključimo se i podržimo ovu vrijednu akciju!:

Autistična djeca često  imaju nedovoljno razvijene socijalne i komunikacijske vještine, što im otežava integraciju u svakodnevni život. Ove obitelji suočene su s velikim izazovima te im je prijeko potrebna adekvatna podrška. Kada je društvena osvještenost o autizmu niska i/ili za roditelje tabu tema, dijete odrasta u odraslu osobu koja nije ostvarila svoj potencijal, te joj je na taj način uskraćena aktivna uloga u društvu. Stručnjaci i volonteri iz udruge „Progovori autizam – širi ljubav“ znaju kako, uz prihvaćanje i ljubav, otključati potencijale ove divne djece. Oni svojim iskustvom i predanošću mogu doprinijeti uspjehu. Podržite ih u tome!

Čak i uz doprinos od 50 kuna ostvarenje cilja je bliže!

Sredstva koja će se prikupiti kroz crowdfunding kampanju “Kroz autizam – zaigrano”  namijenjena su osnaživanju komunikacijskih vještina ove neurorazličite djece. Rad u obitelji s educiranim volonterima ima presudnu ulogu. Zato će kroz kampanju volonteri biti  educirani i povezani s obiteljima te usmjereni na direktan rad s djecom. Time će roditelji dobiti stručnu pomoć u svoj dom, a djeca pouzdanu podršku za rast i razvoj.

Cilj kampanje je prikupiti iznos od 70.000,00 kn koji bi podržao proces osposobljavanja barem desetak asistenata koji bi potom bili spremni osnaživati nove volontere koji će pomagati obiteljima kroz igru s djecom.

Iz našeg iskustva možemo reći da, što više sati tjedno dijete provodi u ovakvoj interakciji, veći su izgledi da će prije razviti interaktivnu pažnju i motivaciju za kontaktom s drugim ljudima, kao i sposobnost komuniciranja svojih potreba. – kaže Nataša Bahun, predsjednica udruge „Progovori autizam – širi ljubav“.

Podržati ovu akciju možete uplatom iznosa već od 50 kuna ili 100 kn. Uplatom od 700 kn omogućujete jednoj obitelji i timu volontera superviziju međunarodnog trenera za terapiju igrom Seana Fitzgeralda.

Pridružite nam se uživo – virtualno i doznajte više!

Pridružite nam se na virtualnom predstavljanju kampanje “Kroz autizam – zaigrano”  koje će se održati u ponedjeljak, 15. veljače 2021. godine s početkom u 10 sati.

Prijavite se putem LINKA, a program pratite putem Microsoft Teams platforme.

Snimanje video materijala za crowdfunding kampanju “Kroz autizam – zaigrano” osigurano je sredstvima Europske unije u okviru projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovationn (CrowdStream) na kojem je Zagrebački inovacijski centar partner.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...