Piklean o Startup Factory akceleratoru

21. 02. 2023.

“Startup Factory je iznimno kvalitetan program koji nas je potaknuo da zaista realiziramo jednu dobru ideju koju bi sigurno dugo odgađali samostalno. S odmakom od par mjeseci dojmovi su ostali podjednaki onima s početka programa. Jedina razlika je u tome što mi sada odlazak u ZICER ipak predstavlja manje stresa jer nema pitchanja. 🙂 Svakako bi naglasio da je jako lijepo vidjeti kako se stručna pomoć u jednakoj kvaliteti nastavila i nakon samog natjecanja uz i dalje ugodnu prijateljsku atmosferu.“ –  kaže Igor Puhar, suosnivač startupa Piklean.

Piklean je jedan od pobjednika posljednjeg Zagreb Connecta. Riječ je o startupu koji omogućuje brz i lak najam alata za čišćenje koji se nalaze u samoposlužnim pretincima, a kojima se pristupa putem web aplikacije.

Igoru ovo nije prvi startup. Zapravo, Piklean je spin-off tvrtke koja se bavi najmom alata, a nastao je iz uočene potrebe klijenata za fleksibilnijim pristupom.

Uz razvoj startupa, vođenje postojeće tvrtke za najam alata, rad u marketingu puni radni tjedan i pohađanje MBA programa, vrijedan i proaktivan Igor vodi intenzivan poslovni život. Srećom, kroz sve ne prolazi sam već sa suosnivačima Nikolinom Šimac i Domagojem Mihalićem. Ovih dana fokus stavljaju na razvoj tehničkog aspekta proizvoda što je, kaže Igor, u Domagojevoj domeni.

Ostale novosti i projekti

Start-up/spin off poduzeća mladih istraživača

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Start-up/spin off poduzeća mladih istraživača“. Predmet Poziva Poziv je namijenjen uspostavi start-up/spin...

Poziv na CRO WEB 3 konferenciju

Digitalna tehnologija i infrastruktura imaju ključnu ulogu u našim privatnim životima i poslovnim okruženjima. Oslanjamo se na nju da komuniciramo, radimo, unaprijedimo znanost i da damo odgovore na aktualna ekološka pitanja. Istovremeno, pandemija COVID-19 istaknula...