Nominirani smo za najbolji EU projekt u Hrvatskoj!

24. 09. 2020.

Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i projektom Župan.hr provodi Izbor za najuspješnije EU projekte u Republici Hrvatskoj s ciljem povećanja razine osviještenosti građana o dosadašnjem uspješnom korištenju sredstava EU i predstavljanja brojnih uspješnih lokalnih EU projekata:

Među nominiranim projektima nalazi se i StartUp Factory – Inkubatora za visoke tehnologije koji je s provedbom započeo 1. lipnja 2017. godine i trajao dvije godine. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Implementacijom provedenih projektnih aktivnosti opremljeni su naši novi kapaciteti, pri čemu se poseban naglasak stavio na opremanje šest vrhunskih visokotehnoloških centara, kojima se omogućuje sveobuhvatno ubrzanje razvoja zagrebačkog tehnološki orijentiranog poduzetništva. Kroz ove kapacitete stvoreni su preduvjeti za intenzivniju suradnju poduzetničke i akademske zajednice, koja ima višestruke koristi za gospodarstvo i društvo Grada Zagreba, ali i cijele Hrvatske.

Glasovanje za najuspješniji projekt otvoreno je 19. rujna i traje do 1. listopada 2020. godine. Sve nominirane projekte, uključujući i naš StartUp Factory – Inkubatora za visoke tehnologije možete pronaći OVDJE.

Unaprijed hvala na podršci!

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...