Kreativna Europa: prilike za razvoj kulturnih i kreativnih sektora

26. 05. 2022.

Pozivamo vas na SACHE lokalni događaj pod nazivom Kreativna Europa: prilike za razvoj kulturnih i kreativnih sektora koji će se održati 1. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u ZICER-u u Prezentacijskoj dvorani.

Cilj događaja je dati uvid potencijalnim korisnicima o prilikama i mogućnostima koje nudi jedini program Europske unije namijenjen razvoju europskih kulturnih i kreativnih sektora u vidu potpora, umrežavanja i inicijativa.

Molimo kulturne institucije i operatore da svoje sudjelovanje potvrde do utorka, 31. svibnja 2022. godine do 12 sati putem ove poveznice.
Broj mjesta je ograničen i dodjeljivat će se po redoslijedu prijave.

Potvrdu o sudjelovanju dobit ćete putem e-maila.

Molimo digitalne i kreativne poduzetnike da svoje sudjelovanje potvrde do utorka, 31. svibnja 2022. godine do 12 sati putem ove poveznice.
Broj mjesta je ograničen i dodjeljivat će se po redoslijedu prijave.

Potvrdu o sudjelovanju dobit ćete putem e-maila.

Projekt SACHE  ima za cilj proširiti i osnažiti ulogu lokacija, simbola i vrijednosti kulturne baštine putem njihove transformacije u Pametne akceleratore kreativnog poduzetništva u kulturnoj baštini (Smart Accelerators of Creative Heritage Entrepreneurship) kroz razvoj srednjoeuropskog modela. Projekt će stvoriti mogućnosti da projektni partneri i njihovi dionici ojačaju transnacionalnu suradnju na više projekata kako bi se potaknule nove ideje kroz aktivnosti suradnje. Projekt SACHE sufinanciran je kroz Europski fond za regionalni razvoj u okviru programa Interreg CENTRAL EUROPE. Zagrebački inovacijski centar d.o.o. partner je u projektu, dok je vodeći partner Chamber of Commerce, Industry, Craft and Agriculture of Venice Rovigo iz Italije. Više o projektu saznajte ovdje. Događaj se odvija u sklopu projekta SACHE, deliverable D.C.5.1 Local Events Addressed to Cultural Operators and Institution i D.C.5.2 Local Events Addressed to Creative Industries and Digital SMEs.Ostale novosti i projekti