Crowdfunding kampanjom Smiješak za Stančić prikupljena polovina sredstava

09. 04. 2019.

U crowdfunding kampanji Smiješak za Stančić dosad je prikupljena polovina iznosa potrebnog za uređenje i opremanje Centra za smještaj volontera s prenoćištem. Podržite i vi ovaj vrijedan humanitaran projekt putem Croinvest.eu!

Podsjetimo, potrebno je još 10.000 eura da se u kompleksu Centra za rehabilitaciju Stančić smještenog u Dugom Selu uredi prostor koji bi omogućio svakodnevno prisustvo volontera, a time i dostojanstveniji život njegovih štićenika.

Napredovanje kampanje možete pratiti na platformi Centra za društvene inovacije i održivi razvoj – Croinvest.eu. Svakodnevnim uplatama na račun udruge Smiješak za sve i preko platforme Croinvest, san štićenika kojima je Centar Stančić dom, sve je bliže ostvarenju. Naime, njima su s obzirom na tjelesna i intelektualna oštećenja te činjenicu da im je potrebna 24-satna njega, uz preopterećene njegovatelje prijeko potrebni i volonteri koji bi im mogli posvetiti vrijeme, izvesti ih u šetnju, porazgovarati s njima, pružiti im emocionalnu potporu.

Koliko štićenicima znači dolazak volontera udruge Smiješak za sve koji ih više od godinu dana u sklopu projekta Danas sam tu! Za tebe! posjećuju svake druge srijede iskazao je Petar Mikić, štićenik Centra Stančić gostujući u HRT-ovoj emisiji Normalan život: Mene usrećuje kad dođu volonteri. Mi skupa i pjevamo i družimo se. Volonteri nam žele pomoći u svemu i oni su divni ljudi baš kao i tete u domu.

Snimanje video materijala za crowdfunding kampanju Smiješak za Stančić osigurano je sredstvima Europske unije u okviru projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovationna (CrowdStream) na kojem je Zagrebački inovacijski centar partner.

Jedna od ambasadorica ovog vrijednog projekta je poduzetnica i inovatorica Kata Barišić, pobjednica prve generacije Startup Factory predakceleracijskog programa, koja je na svojoj platformi PokloniMe pokrenula inicijativu Daruj osmijeh gdje građani mogu također podržati projekt Smiješak za Stančić.

Svoju podršku ovom projektu s plemenitim ciljem dajte putem http://croinvest.eu/campaigns/danas-sam-tu-za-tebe/.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...