Priključi se International Clean Energy Challenge: 33 under 33!

05. 04. 2019.

Energetska agencija Gornje Austrije organizira izazov na temu energetske tranzicije za sve mlade mislioce iz svih društvenih grana i iz cijelog svijeta. Priliku za prijavu imamo svi, a događaj je rezerviran za srpanj.

ŠTO?

Događaj za mlade profesionalce!

 • Riješite izazove iz stvarnog života koje će vam predstaviti korporativni i institucionalni partneri i razvijte konkretna rješenja u raznovrsnim i interdisciplinarnim timovima.
 • Umrežite se s inovativnim tvrtkama i iskoristite profesionalno mentorstvo i obuku.
 • Upoznajte mlade inovatore iz cijelog svijeta. Izgradite mrežu vršnjaka!
 • Budite inspirirani novim načinima razmišljanja o energetskoj tranziciji!
 • Osvojite nagradu za najbolji projekt!
 • Provedite nezaboravan tjedan s istomišljenicima u prekrasnim austrijskim Alpama! Iskusite austrijsku gostoljubivost i uživajte u uzbudljivoj mješavini radionica i slobodnih aktivnosti.

KADA?

 1. – 26. srpnja 2019., Gornja Austrija

ZAŠTO?

Kako učiniti tranziciju čiste energije jednom od ključnih izazova s kojima se svijet suočava? Kako bismo pronašli svježa rješenja i nove ideje za održivu energiju u zgradama, industriji i transportu, pozivamo 33 mlada stručnjaka i istraživača mlađe od 33 godine (rođene nakon 1985.) da se uhvate u koštac s tim izazovom u slučaju zajedničkog razmišljanja u različitim disciplinama.

TKO?

Mladi mislioci iz svih disciplina (inženjeri, ekonomisti, društvene znanosti, pravo itd.) I iz cijelog svijeta!

Kriterij prihvatljivosti:

 • minimalno radno iskustvo od 3 godine ili dodiplomski stupanj (npr. prvostupnik)
 • snažan interes za tranziciju čiste energije
 • dobro poznavanje engleskog jezika
 • rođeni nakon 1985

GDJE?

Spital am Pyhrn, Gornja Austrija

Gornja Austrija – jedna od devet austrijskih regija – europski je lider u energetskoj tranziciji. Emisije stakleničkih plinova u građevinskom sektoru smanjene su za 43% u posljednjih 10 godina.

Susret će se održati u znamenitoj zgradi nekadašnjeg samostana, okružen panoramom austrijskih Alpa. “Pyhrn-Priel Holiday Region” odlikuje se slikovitim krajolikom alpskih pašnjaka i lijepih sela. Događaj organizira regionalna energetska agencija Gornje Austrije u suradnji s tvrtkama i istraživačkim organizacijama.

KAKO SUDJELOVATI

Ispunite on-line prijavu do 10. travnja 2019. godine.

Organizatori će odabrati 33 mlada inovatora na temelju kvalitete svojih prijava.

Planirajte svoje putovanje! Organizatori će pokriti troškove smještaja, prehrane i programa tijekom boravka u Austriji.

Sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...