Business over Breakfast u studenome u ZICER-u

03. 11. 2022.

U centru pažnje našeg mjesečnog Business over Breakfast druženja danas su bili startupovi LogoBlocks i Flaster.

LogoBlocks je svježi član naše zajednice. Razvijaju proizvod koji olakšava osmišljavanje materijala i zadataka za terapijski rad s djecom, a moći će se koristi i u edukativne svrhe te će djeci omogućiti zanimljiviji način učenja i usvajanja novih vještina.

Flaster je jedinstvena omnichannel platforma koja povezuje vozače koji su svakodnevno na cesti i brendove koji se žele kreativno oglašavati. U ZICER-u su duže od godine dana, a prošle su godine bili u finalu Startup Factoryja. Flasterov inovativni koncept na jedinstven način kombinira offline i online oglašavanje čime postižu odlične rezultate!

Danas su nam u goste došle i dvije Maje. Maja Marković pričala nam je o važnosti tima i razvoju organizacijske kulture, dok nam je Paola Maja Nikolić predstavila mogućnosti Virtualne asistentice. Hvala!

Ostale novosti i projekti

Start-up/spin off poduzeća mladih istraživača

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Start-up/spin off poduzeća mladih istraživača“. Predmet Poziva Poziv je namijenjen uspostavi start-up/spin...

Poziv na CRO WEB 3 konferenciju

Digitalna tehnologija i infrastruktura imaju ključnu ulogu u našim privatnim životima i poslovnim okruženjima. Oslanjamo se na nju da komuniciramo, radimo, unaprijedimo znanost i da damo odgovore na aktualna ekološka pitanja. Istovremeno, pandemija COVID-19 istaknula...