Business over Breakfast u studenome u ZICER-u

03. 11. 2022.

U centru pažnje našeg mjesečnog Business over Breakfast druženja danas su bili startupovi LogoBlocks i Flaster.

LogoBlocks je svježi član naše zajednice. Razvijaju proizvod koji olakšava osmišljavanje materijala i zadataka za terapijski rad s djecom, a moći će se koristi i u edukativne svrhe te će djeci omogućiti zanimljiviji način učenja i usvajanja novih vještina.

Flaster je jedinstvena omnichannel platforma koja povezuje vozače koji su svakodnevno na cesti i brendove koji se žele kreativno oglašavati. U ZICER-u su duže od godine dana, a prošle su godine bili u finalu Startup Factoryja. Flasterov inovativni koncept na jedinstven način kombinira offline i online oglašavanje čime postižu odlične rezultate!

Danas su nam u goste došle i dvije Maje. Maja Marković pričala nam je o važnosti tima i razvoju organizacijske kulture, dok nam je Paola Maja Nikolić predstavila mogućnosti Virtualne asistentice. Hvala!

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...