Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 14. srpnja 2017. godine dodijelilo je 23 odluke o financiranju sukladno Pozivu na dostavu projektnih prijedloga 'Razvoj poslovne infrastrukture' među kojima je i odluka o financiranju projekta projekte Razvojne agencije Zagreb i Grada Zagreba, pod nazivom “StartUp Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije”.  

Projekt “StartUp Factory Zagreb-Inkubator za visoke tehnologije” obuhvaća proširenje kapaciteta i opremanje novog prostora u okviru  paviljona 12 Zagrebačkog velesajma visokotehnološkom opremom namijenjenom potpori i podizanju konkurentnosti poduzetnika Grada Zagreba, kao i uvođenje potpuno novih usluga za poduzetnike, prvenstveno kroz pristup modernoj opremi u okviru tehnoloških centara. Projektom će se ostvariti preduvjeti za snažnije povezivanje gospodarstva, akademske i istraživačke zajednice te realizaciju inovativnih poduzetničkih ideja.

Više o Pozivu na dostavu projektnih prijedloga 'Razvoj poslovne infrastrukture' kao i ostalim odobrenim projektima pročitajte na web stranici Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.