Odobreno 16 milijuna kuna bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt “StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije”

14. 07. 2017.

Razvojnoj agenciji Zagreb – TPZ d.o.o. odobreno je 16.024.797,88  bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt “StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije”.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 14. srpnja 2017. godine dodijelilo je 23 odluke o financiranju sukladno Pozivu na dostavu projektnih prijedloga ‘Razvoj poslovne infrastrukture’ među kojima je i odluka o financiranju projekta projekte Razvojne agencije Zagreb i Grada Zagreba, pod nazivom “StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije”.  

Projekt “StartUp Factory Zagreb-Inkubator za visoke tehnologije” obuhvaća proširenje kapaciteta i opremanje novog prostora u okviru  paviljona 12 Zagrebačkog velesajma visokotehnološkom opremom namijenjenom potpori i podizanju konkurentnosti poduzetnika Grada Zagreba, kao i uvođenje potpuno novih usluga za poduzetnike, prvenstveno kroz pristup modernoj opremi u okviru tehnoloških centara. Projektom će se ostvariti preduvjeti za snažnije povezivanje gospodarstva, akademske i istraživačke zajednice te realizaciju inovativnih poduzetničkih ideja.

Više o Pozivu na dostavu projektnih prijedloga ‘Razvoj poslovne infrastrukture’ kao i ostalim odobrenim projektima pročitajte na web stranici Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...