Odobreno 16 milijuna kuna bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt “StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije”

14. 07. 2017.

Razvojnoj agenciji Zagreb – TPZ d.o.o. odobreno je 16.024.797,88  bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt “StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije”.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 14. srpnja 2017. godine dodijelilo je 23 odluke o financiranju sukladno Pozivu na dostavu projektnih prijedloga ‘Razvoj poslovne infrastrukture’ među kojima je i odluka o financiranju projekta projekte Razvojne agencije Zagreb i Grada Zagreba, pod nazivom “StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije”.  

Projekt “StartUp Factory Zagreb-Inkubator za visoke tehnologije” obuhvaća proširenje kapaciteta i opremanje novog prostora u okviru  paviljona 12 Zagrebačkog velesajma visokotehnološkom opremom namijenjenom potpori i podizanju konkurentnosti poduzetnika Grada Zagreba, kao i uvođenje potpuno novih usluga za poduzetnike, prvenstveno kroz pristup modernoj opremi u okviru tehnoloških centara. Projektom će se ostvariti preduvjeti za snažnije povezivanje gospodarstva, akademske i istraživačke zajednice te realizaciju inovativnih poduzetničkih ideja.

Više o Pozivu na dostavu projektnih prijedloga ‘Razvoj poslovne infrastrukture’ kao i ostalim odobrenim projektima pročitajte na web stranici Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...