Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

22. 04. 2024.

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  – Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem pozivamo.

Događaj će se održati u ZICER-u (dvorana Akcelerator) 7. 5. 2024. s početkom u 9:45. Stižu nam austrijske tvrtke koje traže inovativne hrvatske startupove kako bi u njih investirali ili su zainteresirane za partnerstvo.

PRIJAVA: Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu putem registracijskog formulara. S pažnjom ispunite formular kako bi vas potencijalni investitori/partneri što bolje prepoznali i iskazali interes za direktne B2B susrete.

Rok za prijavu: 3. 5. 2024. do 12:00 sati

Radni jezik: engleski

PROGRAM započinje u 9:45 i traje do cca 15 sati.

Što vas očekuje na događaju?

Pet uspješnih/poznatih tvrtki iz Austrije:

Suprotno uobičajenom, na ovom događaju će se potencijalni ulagači i boosteri predstaviti hrvatskoj startup publici. Naravno, i hrvatski startupovi će imati priliku predstaviti se austrijskim sudionicima u opuštenijoj atmosferi u za to namijenjenim B2B pauzama.

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...