ZIHER | Jer sigurno je sigurno!

15. 07. 2019.

Bojite se da vam dok ste na godišnjem odmoru na kućni prag ne bi došao nepozvani gost? Imate  vikendicu u kojoj niste cijele godine i muči vas što ako vam provalnik iznenada uništi vašu „kućicu iz snova“ dok ste vi kilometrima daleko? Rješenje je u Startup Factoryju!

Startup Factory tim Ziher pronašao je rješenje. Dok ste dosada mogli koristiti alarmne sustave koji vam javljaju provalu već kad se dogodila, njihov hardver radi na drukčijem principu.

Naš hardver doslovno prati svaki pomak i svaku promjenu temperature. Najbolji je primjer kada u Hrvatsku dolaze strani dužnosnici. MUP mora zatvarati svaki šaht gdje prolazi štićena osoba. S našim uređajem postavljenim na šaht uočit ćete unaprijed svaku promjenu koja se događa u blizini šahta i bit će vam dojavljena na smartphone, web ili uređaj kojim pratite svoj objekt“, govori nam Davor Delišimunović.

Ovaj proizvod objedinjuje funkcije pouzdane detekcije pomaka, zakretanja i promjene temperature, a  na taj se način može nadzirati i pratiti status velikog broja štićenih objekata.

Više vam se neće moći dogoditi da vam ni mačka dođe na kućni prag, a da vam to naš uređaj ne zabilježi“, govore nam dečki iz ovog “najčuvanijeg“ tima.

Nakon prijeđene više od polovice puta, dečki iz Zihera komentiraju kako im je Startup Factory program pomogao u daljnjem razvoj proizvoda. „Očekujemo da na Zagreb Connectu svi sudionici prepoznaju ono što radimo i da uspijemo jasno prenijeti našu strast prema stvaranju sigurnijeg javnog i privatnog okruženja korištenjem našeg IoT proizvoda.“

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...