Peekator | Zavirite u svoju uslugu!

15. 07. 2019.

Cijele dane provodite na poslu i vaša tvrtka dobro posluje no s terena stižu drukčije vijesti. Kako provjeriti kvalitetu usluge? Tko od vaših djelatnika zaslužuje bonus, a tko baš i nije dovoljno ugodan prema klijentima zna –  tajni kupac. 

Danas imate mystery shopping samo u obliku tajnih kupaca koji dođu do vaše tvrtke, prikupe podatke i ispune anketu. Tako vam prođe dosta vremena dok zapravo shvatite tko vam u tvrtki malo „kiksa“. Naša aplikacija funkcionira u stvarnom vremenu tako da tajni kupac odmah putem mobitela šalje ocjene, pohvale i kritike direktno poslodavcu na mobilni uređaj.“ objašnjava nam Marin Mrša, osnivač Peekatora.

Šoping detektivi ovog Startup Factory tima su Inga, Mario i Marin. Svo troje ima samo jedan cilj: “Dovesti mystery shopping u svaku tvrtku.”

Ono što zapravo mnoge zanima je – kako postati tajni kupac. Svi „šoping detektivi“ moraju proći edukaciju kako na terenu ne bi bili uočljivi. Od gospođe u mirovini, studenta ili muškarca u srednjim godinama – ovisno o potrebama i navikama klijenata.

„Startup Factory program smo pratili ranijih godina i taj nam se koncept stvarno činio izvrsnim. To smo ove godine i iz prve ruke potvrdili. Izvrsni predavači i mentori, PR te razmjena znanja s drugim perspektivnim timovima čine ovaj program posebnim. Znamo da smo svi podjednako dobri, ali na  Zagreb Connectu ipak očekujemo pobjedu.“, kaže Marin.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...