Peekator | Zavirite u svoju uslugu!

15. 07. 2019.

Cijele dane provodite na poslu i vaša tvrtka dobro posluje no s terena stižu drukčije vijesti. Kako provjeriti kvalitetu usluge? Tko od vaših djelatnika zaslužuje bonus, a tko baš i nije dovoljno ugodan prema klijentima zna –  tajni kupac. 

Danas imate mystery shopping samo u obliku tajnih kupaca koji dođu do vaše tvrtke, prikupe podatke i ispune anketu. Tako vam prođe dosta vremena dok zapravo shvatite tko vam u tvrtki malo „kiksa“. Naša aplikacija funkcionira u stvarnom vremenu tako da tajni kupac odmah putem mobitela šalje ocjene, pohvale i kritike direktno poslodavcu na mobilni uređaj.“ objašnjava nam Marin Mrša, osnivač Peekatora.

Šoping detektivi ovog Startup Factory tima su Inga, Mario i Marin. Svo troje ima samo jedan cilj: “Dovesti mystery shopping u svaku tvrtku.”

Ono što zapravo mnoge zanima je – kako postati tajni kupac. Svi „šoping detektivi“ moraju proći edukaciju kako na terenu ne bi bili uočljivi. Od gospođe u mirovini, studenta ili muškarca u srednjim godinama – ovisno o potrebama i navikama klijenata.

„Startup Factory program smo pratili ranijih godina i taj nam se koncept stvarno činio izvrsnim. To smo ove godine i iz prve ruke potvrdili. Izvrsni predavači i mentori, PR te razmjena znanja s drugim perspektivnim timovima čine ovaj program posebnim. Znamo da smo svi podjednako dobri, ali na  Zagreb Connectu ipak očekujemo pobjedu.“, kaže Marin.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...