Želiš vidjeti i isprobati MIRET tenisice?

31. 08. 2022.

Sada ti je savršena prilika! Dođi na MIRET Outlet & Fitting event i konačno ih dotakni, pomiriši i isprobaj.

Gdje i kada?

Na Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, Kongresni centar, svaki dan od 8 do 20 sati do nedjelje 4.9.

MIRET je inovativni ekološki brend i tvrtka za razvoj zelenih tehnologija s fokusom na održive materijale koji imaju niski utjecaj na okoliš i trenutno ponosno stoje iza svojih nagrađivanih tenisica od 97% prirodnih materijala.

Ovaj startup već tri godine raste uz ZICER-ovu akceleracijsku i inkubacijsku podršku. Iza njih su brojna uspješna lansiranja novih kolekcija, B2B suradnje te lokalna i internacionalna priznanja.

Outlet & Fitting event je Miretova prva fizička rasprodaja realizirana s ciljem da vjernim, ali i novim kupcima omoguće što bolje predstavljanje njihovih tenisica kao alternativu tradicionalnoj obući.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...