Završio drugi ciklus edukacija usmjeren hrvatskim braniteljima

30. 11. 2017.

Završila je trodnevna edukacija provedena u okviru projekta „Razvojem poduzetničkih vještina do pokretanja samostalnog poduzeća“. 

Projekt i ove godine provodi Grad Zagreb, Gradski ured za branitelje u partnerstvu s Razvojnom agencijom Zagreb. Tijekom protekla tri dana kroz intenzivan program okupljeni su saznali mnoge informacije i stekli znanja iz područja kreiranja i generiranja poduzetničkih ideja, financija, marketinga te pravnih i organizacijskih područja.

Provedbom ovog projekta neupitno se jača poduzetnički duh nezaposlenih hrvatskih branitelja, potiče kreativnost i međusobna suradnja. Nakon provedenih predavanja nastavljamo s individualnim savjetovanjima hrvatskih branitelja u cilju pokretanja samostalnog poslovanja.

Bila nam je čast provesti vrijeme s ovim divnim ljudima i raditi na razvoju njihovih poduzetničkih ideja te se nadamo kako će ovaj projekt uskoro rezultirati održivim poduzetničkim pothvatima.

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...