Održan TPZ MEETUP

01. 12. 2017.

Broj mladih inovativnih tvrtki u Tehnološkom parku Zagreb svakodnevno raste zbog čega smo iznimno sretni! U ovome trenutku sada već brojimo 65 članova koji svoja inovativna rješenja razvijaju kroz naš Park. Najveća koncentracija aktivnosti u smislu broja članova je na lokaciji Velesajam, no bitnu ulogu i dalje imaju i lokacija u Golikovoj ulici kao i na Žitnjaku.

Kako bismo se svi što bolje međusobno upoznali i povezali danas je održan TPZ MEETUP. Vrijednost našeg Parka, uz edukacijsku, mentorsku i infrastrukturnu pomoć, svakako se ogleda i u razmjeni znanja i iskustava naših članova. U našim/vašim uredima, hodnicima, terasama i blagovaonama svakodnevno možemo susresti ljude koji su već prošli određeni razvojni put, susreli se s preprekama te ih uspješno ili manje uspješno prebrodili. Svoja iskustva spremni su dijeliti s drugima kako bi pomogli te indirektno obogatili sebe novim poslovnim i osobnim prijateljstvima. 

TPZ MEETUP bio je osmisljen kao kombinacija manje formalnog predstavljanja djelatnosti naših članova i neformalnog druženje.

U prvome dijelu tako su se okupljenima predstavili:

2CLICK SOLUTIONS

Adventure Donkey (SIGHTRUN)

Binaria

Blazing Edge

Byte Lab Grupa

Citus

Codeln Consulting (HOLY)

Creative fields

Centar za razvoj održivih tehnologija (CROTEH)

Dare2dream (Zagreb time travel)

Edo concept 

Enpod 

Erato

Zahvaljujemo svima na dolasku i aktivnom sudjelovanju.

S veseljem pripremamo novi TPZ MEETUP koji ćemo najaviti uskoro!

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...