Wingo | Za uživanje na Adventu bez smrzavanja

15. 07. 2019.

Stiže Advent i fuliranje na gradskim trgovima uz kuhano vino, ali i ozeble prste i noge. Startup Wingo je doskočio tom problemu i stvorio stol s integriranim grijanjem u svom postolju. Uz njega možete uživati u zimskim uvjetima na gradskim trgovima, terasi omiljenog kafića ili u svom vrtu. 

Prije dvije godine za vrijeme Adventa sjedila sam na kavi s prijateljicom u Bogovićevoj na jednoj od terasa i jako sam se smrzla. Premda mi se glava spržila ispod grijalice, ostatku tijela je bilo jako hladno. Tako mi je sinula misao o tome kako je takav sustav grijanja pogrešan i rodio se Wingo“, objašnjava Nikolina Vučković. Uz Nikolinu Wingo tim čine Iva Glavinić – marketinška stručnjakinja, Vanja Oštrek – dizajner i student arhitekture zadužen za vizualni identitet, logo i produkt dizajn, Ante Medić zadužen za razvoj proizvoda, Martina Osmak – koordinatorica razvoja i Hrvoje Livnjak – digital creative designer.

Wingo je stol s integriranim grijanjem u svom postolju koji vam omogućava da, dok sjedite u zimskim uvjetima na terasi kafića ili restorana, imate bolje i ugodnije korisničko iskustvo od svih postojećih rješenja grijanja terasa. Dok uz vrhunski dizajn ugrijani oko stola uživate u društvu, Wingo stol štedi energiju i čuva okoliš.

Na Startup Factory ovaj se tim prijavio kako bi kroz module i mentorstva poboljšao početne ideje i proizvod, a na kraju je iz inicijalnog proizvoda stvorio još čak dva dodatna proizvoda.„Svi koji se natječu nadaju se pobjedi, ali najvažniji je cjelokupni proces učenja i mentorstva. Pobjeda bi bila samo točka na i“, zaključuje Nikolina.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...