Wingo | Za uživanje na Adventu bez smrzavanja

15. 07. 2019.

Stiže Advent i fuliranje na gradskim trgovima uz kuhano vino, ali i ozeble prste i noge. Startup Wingo je doskočio tom problemu i stvorio stol s integriranim grijanjem u svom postolju. Uz njega možete uživati u zimskim uvjetima na gradskim trgovima, terasi omiljenog kafića ili u svom vrtu. 

Prije dvije godine za vrijeme Adventa sjedila sam na kavi s prijateljicom u Bogovićevoj na jednoj od terasa i jako sam se smrzla. Premda mi se glava spržila ispod grijalice, ostatku tijela je bilo jako hladno. Tako mi je sinula misao o tome kako je takav sustav grijanja pogrešan i rodio se Wingo“, objašnjava Nikolina Vučković. Uz Nikolinu Wingo tim čine Iva Glavinić – marketinška stručnjakinja, Vanja Oštrek – dizajner i student arhitekture zadužen za vizualni identitet, logo i produkt dizajn, Ante Medić zadužen za razvoj proizvoda, Martina Osmak – koordinatorica razvoja i Hrvoje Livnjak – digital creative designer.

Wingo je stol s integriranim grijanjem u svom postolju koji vam omogućava da, dok sjedite u zimskim uvjetima na terasi kafića ili restorana, imate bolje i ugodnije korisničko iskustvo od svih postojećih rješenja grijanja terasa. Dok uz vrhunski dizajn ugrijani oko stola uživate u društvu, Wingo stol štedi energiju i čuva okoliš.

Na Startup Factory ovaj se tim prijavio kako bi kroz module i mentorstva poboljšao početne ideje i proizvod, a na kraju je iz inicijalnog proizvoda stvorio još čak dva dodatna proizvoda.„Svi koji se natječu nadaju se pobjedi, ali najvažniji je cjelokupni proces učenja i mentorstva. Pobjeda bi bila samo točka na i“, zaključuje Nikolina.

Ostale novosti i projekti

Prijavite se na nove programe akceleracije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) osmislila je u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE cjelovit sustav podrške za sva novoosnovana inovativna poduzeća, inovativne razvojne timove i pojedince u svim regijama Hrvatske. Program obuhvaća...