Vollo nudi još više razloga za kupnju karata online

08. 12. 2017.

Kupnja karata za putovanje autobusom zahvaljujući Vollo aplikaciji nikad nije bila jednostavnija!

Stigla je potpuno nova Vollo aplikacija koja omogućuje najjednostavniju i najbržu online kupovinu autobusnih karata.

Nakon web stranice i Android aplikacije, Vollo čini još jedan korak naprijed. Njihova aplikacija sada je optimizirana za sve iOS uređaje, a putem nje nudi vam se mogućnost za široku opciju najjeftinijih karata za mnogo dobrih destinacija.

Vollo aplikacija omogućava da od sada svoje autobusne karte po najpovoljnijim cijenama kupujete praktički iz džepa. Pregledajte linije, usporedite prijevoznike i obavite svoju online kupovinu u manje od dvije minute! 

Kako bi ovo ostvarili, sve što trebate je upisati željenu liniju i datum putovanja te odabrati “Traži”. Kroz samo nekoliko sekundi na zaslonu se pojavljuju sve dostupne linije za navedeni datum. Pored svake od linija istaknuto je vrijeme polaska i dolaska na odredište, prijevoznik, kao i ukupno trajanje puta te usputne stanice.

Riječ je o aplikaciji koju možda najbolje opisuje sljedeće: jednostavna, brza i sigurna kupovina najpovoljnijih karata iz udobnosti tvog doma. Na taj način omogućeno vam je da praktički istog trenutka na mjestu u kojemu se nalazite obavite kupovinu svoje karte i tako vam dolazak na željenu destinaciju bude maksimalno olakšan.

Također, putem nove aplikacije korisnici iOS uređaja mogu obaviti najjednostavniju i najbržu online kupovinu autobusnih karata, važno je naglasiti kako je putem Vollo web platforme moguće kroz par jednostavnih klikova pregledati te usporediti linije za cestovni, željeznički i pomorski promet. 

Osim što Vollo razvija platformu putem koje korisnici mogu kupovati autobusne karte po najpovoljnijim cijenama, ali i pregledavati te uspoređivati različite linije, Vollo paralelno tome radi na dodatnom proširivanju svojih usluga. Ipak, sretni do sada postignutim, ni tu ne planiraju stati, a na nama je samo da vidimo što nam sljedeće pripremaju!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...