Vollo nudi još više razloga za kupnju karata online

08. 12. 2017.

Kupnja karata za putovanje autobusom zahvaljujući Vollo aplikaciji nikad nije bila jednostavnija!

Stigla je potpuno nova Vollo aplikacija koja omogućuje najjednostavniju i najbržu online kupovinu autobusnih karata.

Nakon web stranice i Android aplikacije, Vollo čini još jedan korak naprijed. Njihova aplikacija sada je optimizirana za sve iOS uređaje, a putem nje nudi vam se mogućnost za široku opciju najjeftinijih karata za mnogo dobrih destinacija.

Vollo aplikacija omogućava da od sada svoje autobusne karte po najpovoljnijim cijenama kupujete praktički iz džepa. Pregledajte linije, usporedite prijevoznike i obavite svoju online kupovinu u manje od dvije minute! 

Kako bi ovo ostvarili, sve što trebate je upisati željenu liniju i datum putovanja te odabrati “Traži”. Kroz samo nekoliko sekundi na zaslonu se pojavljuju sve dostupne linije za navedeni datum. Pored svake od linija istaknuto je vrijeme polaska i dolaska na odredište, prijevoznik, kao i ukupno trajanje puta te usputne stanice.

Riječ je o aplikaciji koju možda najbolje opisuje sljedeće: jednostavna, brza i sigurna kupovina najpovoljnijih karata iz udobnosti tvog doma. Na taj način omogućeno vam je da praktički istog trenutka na mjestu u kojemu se nalazite obavite kupovinu svoje karte i tako vam dolazak na željenu destinaciju bude maksimalno olakšan.

Također, putem nove aplikacije korisnici iOS uređaja mogu obaviti najjednostavniju i najbržu online kupovinu autobusnih karata, važno je naglasiti kako je putem Vollo web platforme moguće kroz par jednostavnih klikova pregledati te usporediti linije za cestovni, željeznički i pomorski promet. 

Osim što Vollo razvija platformu putem koje korisnici mogu kupovati autobusne karte po najpovoljnijim cijenama, ali i pregledavati te uspoređivati različite linije, Vollo paralelno tome radi na dodatnom proširivanju svojih usluga. Ipak, sretni do sada postignutim, ni tu ne planiraju stati, a na nama je samo da vidimo što nam sljedeće pripremaju!

Ostale novosti i projekti

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...