Vollo i pametne govornice omogućuju kupnju karata još bliže kupcima!

16. 08. 2017.

Startup Factory Zagreb tim Vollo i dalje razvija svoja inovativna rješenja! Implementacijom svoga sustava u pametne govornice u Zadru korisnicima nudi da od sada gotovinom kupe svoju kartu te ju odmah dobiju na ruke!

Deset govornica na deset popularnih lokacija u Zadru samo su početak ove revolucije! Naime, očekuje se da će ovaj pilot-projekt uskoro zaživjeti te da će se sustav starih telefonskih govornica zamijeniti ovim zanimljivim, jednostavnim i opće korisnim rješenjem.

Kako bi lakše realizirali svoje ideje Vollo sklapa brojne poslovne suradnje. “Naša je suradnja s HT-om tek početak razvoja smart city revolucije, a posve smo sigurni da će ju u budućnosti doživjeti i drugi gradovi u Hrvatskoj te da će ovakvi uređaji biti dostupni na frekventnim mjestima kako bi građanima i turistima u svakome trenutku maksimalno olakšali pristup informacijama.” – objašnjava Marko Jukić i dodaje: “Težimo digitalizaciji transporta koja podrazumijeva efikasnije prijevozne operacije i konkurentnije cijene. Digitalizacija je neminovna, a kroz hibridnu se prodaju približavamo našim korisnicima.”

Da Vollo misli ozbiljno kada govori o pokretanju revolucije tzv. “pametnih gradova” potvrđuje podatak da je izabran u top 10 smart city i mobility startup-a od strane Međunarodne automobilske federacije (FIA). Nakon zavidnog plasmana, tim Vollo otputovao je u Berlin gdje se susreo s DLV i FIA – vodećim stručnjacima i investitorima iz područja razvoja transportne infrastrukture i izgradnje tzv. “smart cities”. “Cilj nam je integracija svih vrsta prijevoza. U vezi s time, Vollo od početka ljeta nudi korisne informacije te vozne redove za željeznički i trajektni promet. Nažalost, mogućnost online kupovine preko Vollo-a za te oblike prijevoza još nije dostupna, no naš tim marljivo radi na tome da se to promijeni.” – objašnjava Jukić, suosnivač Vollo-a. 

Zanimljivo je spomenuti da su putem Vollo servisa, koji povezuje preko 20 zemalja, karte do sada kupovali ljudi iz ukupno 92 zemlje svijeta. Dodamo li tome podatak da je Vollo od jučer pokrenuo i svoje predstavništvo u BiH kako bi na što jednostavniji, sigurniji i efikasniji način spojio svoje poslovanje, jasno je da ovaj mlad i entuzijastičan tim misli ozbiljno i ne misli stati.

Planovi? Potpuna integracija i omogućavanje online kupovine karata za sve oblike prijevoza na jednome mjestu. Podizanje i razvoj novih predstavništva. Ozbiljne suradnje. Ukratko: rast, razvoj, napredak.  I zato, isprobajte Vollo app!

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...