Upoznajte Startup Factory finalista Nobula Case

16. 11. 2021.

Unatoč tehnološkoj revoluciji, već stoljećima se podučava na jednak način. Nobula Case je aplikacija koja će to promijeniti!

S Nobulom su korisnici u aktivnom položaju, a umjesto suhoparnog predavanja i čitanja literature uče kroz interakciju na stvarnim slučajevima.

Aplikacija je primjenjiva svugdje, od dječjih vrtića preko fakulteta do stručnih usavršavanja.

Na ideju za aplikaciju došli smo nakon sudjelovanja na nizu kongresnih događanja i brojnim edukacijama gdje smo uvidjeli nedostatke jednostrane komunikacije na relaciji predavač -slušač. – govori Zoran Milas, voditelj ovoga tima i osoba zadužena za prodaju i marketing.

Nobula Case naš je najmnogobrojniji Startup Factory tim. Uz Zorana, čini ga još šestero entuzijastičnih stručnjaka.

Vladimir Šoštarić je senior programer, a Vedran Kutnjak Panić je DevOps inženjer.

Iskusnome trojcu svježinu daju četvoro mladih programera – Nikolina Češić, Denis Balažić, Denis Gerić i Valentino Beštak.

Zajedničkim snagama kroz aplikaciju slušača uspješno pretvaraju u sudionika koji aktivno doprinosi edukaciji.

Ime Nobula dobro zvuči!

No, ne samo da dobro zvuči, ono nosi značajnu poruku iz koje se čita esencija ovoga projekta, a to je disperzija znanja.

Naime, riječ nebula znači maglica odnosno međuzvjezdani oblak sačinjen od prašine i plinova, dok riječ knowledge nećemo pojašnjavati.

Za sada su nam iskustva Startup Factoryja iznimno pozitivna. Iako nismo početnici u poslu, odlično je u kratkom vremenu ponoviti puno stvari, pokušati implementirati sve naučeno u poslovanje i na ovim temeljima graditi daljnji razvoj. – o #zicer akceleratorskom iskustvu kaže Zoran.

Zoran kaže kako će njegova ekipa na Zagreb Connectu dati maksimum, a za kraj zaključuje: U svakom slučaju, bez obzira na ishod, puno smo toga napravili.

I mi im na tome čestitamo!

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...