Unitfly slavi rođendan!

13. 05. 2022.

Prije pet godina, Ivan Marković i Alan Debijađi osnovali su Unitfly s ciljem stvaranja kompanije koja njeguje kulturu podrške, kako za zaposlenike, tako i za klijente.

Danas Unitfly broji 11 članova tima i skoro trostruko toliko proizvoda!

Unitfly implementira poslovna rješenja upravljanja informacijama i poslovnim procesima, koristeći platformu M-Files, dok istovremeno razvija proizvode za što bolje iskorištavanje potencijala tih tehnologija. U pet godina rada pomogli su brojnim kompanijama u ovom dijelu Europe, Njemačkoj, SAD-u, Australiji u unapređenju i digitalizaciji poslovanja.

“Temelj našeg rada je kontinuirana komunikacija s klijentom – detaljno analiziramo njihovo poslovanje kako bismo dobili što bolje razumijevanje njihova načina rada, a tijekom implementacije potičemo redoviti feedback kako bismo na vrijeme djelovali prema potrebama korisnika.” – priča nam Ivan.

Upravo na tome žele raditi i idućih pet godina!

“Fokus nam je daljnje usavršavanje kvalitete usluge i korisničkog iskustva. Želimo dalje razvijati individualizirani pristup svakom klijentu te se pozicionirati kao dugoročni savjetnik u unapređenju poslovanja kompanija.” – kaže Ivan.

Unitfly, sretan rođendan uz bezbrojne želje za budućim uspjesima i čestitke za dosadašnja postignuća!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...