Gamechuck inovacije

11. 05. 2022.

Znaš upravljati viličarom?

Aleksandar i Igor iz Gamechucka danas (ali ne samo danas, nego već neko vrijeme) rade na tome da osposobljavanje rukovatelja viličara postane znatno sigurnije i povoljnije.

Kako?

Kroz projekt simulacije vožnje viličara kreirali su konzolu i virtualnog mentora koji osobi koja se osposobljava daje upute u virtualnom prostoru pomoću VR naočala.

No Gamechuck ne radi samo na tehnološkim, već i na društvenim inovacijama. Tako su prošloga tjedna potpisivanjem Kolektivnog ugovora svojim zaposlenicima i formalno osigurali izvrsne uvjete rada i u gaming industriji globalno rijetko viđene pogodnosti.

Nije ni čudo što privlače stručni kadar svjetskog kalibra!

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...