Gamechuck inovacije

11. 05. 2022.

Znaš upravljati viličarom?

Aleksandar i Igor iz Gamechucka danas (ali ne samo danas, nego već neko vrijeme) rade na tome da osposobljavanje rukovatelja viličara postane znatno sigurnije i povoljnije.

Kako?

Kroz projekt simulacije vožnje viličara kreirali su konzolu i virtualnog mentora koji osobi koja se osposobljava daje upute u virtualnom prostoru pomoću VR naočala.

No Gamechuck ne radi samo na tehnološkim, već i na društvenim inovacijama. Tako su prošloga tjedna potpisivanjem Kolektivnog ugovora svojim zaposlenicima i formalno osigurali izvrsne uvjete rada i u gaming industriji globalno rijetko viđene pogodnosti.

Nije ni čudo što privlače stručni kadar svjetskog kalibra!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...