Gamechuck inovacije

11. 05. 2022.

Znaš upravljati viličarom?

Aleksandar i Igor iz Gamechucka danas (ali ne samo danas, nego već neko vrijeme) rade na tome da osposobljavanje rukovatelja viličara postane znatno sigurnije i povoljnije.

Kako?

Kroz projekt simulacije vožnje viličara kreirali su konzolu i virtualnog mentora koji osobi koja se osposobljava daje upute u virtualnom prostoru pomoću VR naočala.

No Gamechuck ne radi samo na tehnološkim, već i na društvenim inovacijama. Tako su prošloga tjedna potpisivanjem Kolektivnog ugovora svojim zaposlenicima i formalno osigurali izvrsne uvjete rada i u gaming industriji globalno rijetko viđene pogodnosti.

Nije ni čudo što privlače stručni kadar svjetskog kalibra!

Ostale novosti i projekti

Doznajte sve o trećem nacionalnom ESA pozivu!

Nakon iznimno uspješne provedbe prvog i drugog nacionalnog poziva u sklopu Europske svemirske agencije (ESA), Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) vas poziva na treći informativni dan koji će se održati 8. lipnja 2022. godine u...

Stiže ViennaUP’22. Pridruži se!

Odbrojavanje je započelo! Za samo nekoliko tjedana ViennaUP’22 poželjet će dobrodošlicu startupovima, investitorima, gospodarskim liderima i renomiranim stručnjacima. Od 27. svibnja do 3. lipnja Beč postaje centralno mjesto dijeljenja znanja, povezivanja, umrežavanja...