Ray Walia posjetio ZICER

16. 05. 2022.

Zahvaljujući Veleposlanstvu Kanade u Hrvatskoj danas smo u ZICER-u imali priliku ugostiti izvrsnog Raya Walia, serijskog poduzetnika s više od 20 godina iskustva u sektoru zabave i tehnologije.

Osim predavanja, Ray je održao niz individualnih sastanaka s našim startupovima.

Za Rayom je niz uspješnih projekata, a najupečatljiviji među njima je Launch_Academy iz Vancouvera, vodeći tech hub zapadne Kanade.

Našim startupovima podršku je dao i Nj. E. Alan Bowman, veleposlanik Kanade u Hrvatskoj te Berry Vrbanović, gradonačelnik grada Kitchenera u Kanadi.

Ray Walia, Veleposlanstvo Kanade u Hrvatskoj, hvala!

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...