Unitfly o ZICER-ovoj inkubaciji i akceleraciji

08. 09. 2022.

Oni konstantno napreduju. Biti bolji na svim razinama za njih je proces koji ne prestaje, a učenje na pogreškama smatraju ključnim za rast. Imaju jasno definirane ciljeve i mogu se pohvaliti zadovoljnim korisnicima diljem svijeta.

O kojem to startupu pričamo?

Sigurno o Unitflyju.

„Inkubacija u ZICER-u osigurava sve što novoosnovana kompanija treba po pitanju poslovnog prostora, mentorstva i motivirajuće okoline. Stanari smo ZICER-a od 2018. godine i kroz četiri godine našeg rasta u ZICER-u kontinuirano smo imali sve što nam je potrebno.“ – kaže nam Ivan Marković, suosnivač Unitflyja.

Ivan zna kako je biti dio Startup Factoryja – kao finalist koji kroz program razvija svoju ideju, ali i kao predavač koji s budućim startupovima dijeli svoja znanja i iskustva (hvala!).

Dok mi jedva čekamo početak rada sa sedmom Startup Factory generacijom, Ivan o našem akceleratoru kaže:

„Kroz programe kao što je Startup Factory ZICER povezuje inkubirane članove s uspješnim kompanijama kako bi osigurali financijsku pomoć, ali i mentore koji svojim iskustvom mogu dati prave savjete. Startup Factory je odlična prilika za validaciju i unaprjeđenje vlastitih ideja, kao i odlična „pozornica“ kroz koju možete promovirati ono što radite i prezentirati se u najbolje svijetlu.“

Ostale novosti i projekti