Modulos – tradicionalna kvaliteta oplemenjena inovativnošću

09. 09. 2022.

Njihova je priča započela u maloj stolarskoj radionici u kojoj su čak tri generacije majstora s ljubavlju izrađivale namještaj po mjeri.

Najmlađa je generacija znala da nova vremena zahtijevaju drugačiju funkcionalnost i estetiku. Zato su odlučili tradicionalnu kvalitetu oplemeniti inovativnošću i pametnim rješenjima.

Ta kvaliteta nosi ime Modulos.

Ovih dana Modulosov se tim sprema za pregovore za ulazak u partnerstvo s jednom respektabilnom hrvatskom tvrtkom. Osim što svoja pametna rješenja razvijaju kroz našu inkubaciju, 2017. su bili u finalu Startup Factoryja.

Kako bi novu generaciju Factoryjevaca upoznala s onime što ih uskoro očekuje u ZICER-u Katarina Galić, suosnivačica Modulosa se prisjetila svojih iskustava:

„Kroz Startup Factory program naš je tim dobio vrijedno iskustvo – kako kroz edukaciju, tako i kroz povezivanje s ljudima koji imaju jednake ambicije. Znanje koje smo stekli od iskusnih mentora primjenjujemo i dan danas u našem poslovanju. Startup Factory je uistinu hvale vrijedan program za stjecanje kompetencija i vještina koje su itekako potrebne svakome tko kreće u poduzetničke vode. Ideja je samo početak, a na ovom programu se dobivaju sva potrebna znanja i instrumenti za ubrzano plasiranje na tržište. Uz sve to, ostvarili smo vrijedne kontakte i poznanstva koja smo iskoristili u daljnjem poslovanju.“

Znaš li što nas posebno veseli?

Veseli nas to kada su naši startupovi jedni drugima partneri i klijenti. A Modulosovi se stolovi stvarno sviđaju ZICER-ovoj ekipi!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...