Unaprijedi poslovanje kroz Gamification & Customer engagement trening

20. 01. 2020.

Želiš unaprijediti svoje poslovanje kroz primjenu novih metoda? Prijavi se na trening/seminar Gamification & Customer engagement koji će se u okviru EU projekta Co-Create održati u ZICER-u 28. siječnja 2020. godine:

Gamifikacija je postala nezaobilazna metoda koja obuhvaća upotrebu dizajna i strategija iz gaminga u poslovnom svijetu. Upravo na treningu/seminaru koji će se održati u sklopu aktivnosti projekta Co-Create prikazat ćemo osnove metode gamifikacije te vam dati savjete kako najbolje primijeniti gamifikaciju u vlastitom poslovanju.

Broj mjesta na radionici je ograničen te je stoga obvezno ispuniti prijavnicu najkasnije do 24. siječnja 2020. godine putem linka: https://bit.ly/367YrGb.

* Besplatna kotizacija dodijelit će se redoslijedom zaprimljenih prijava do popunjenosti slobodnih mjesta.

Zagrebački inovacijski centar – ZICER je organizator treninga/seminara koji se odvija u sklopu EU projekta Co-Create i namijenjen je MSP-ovima, klasterima kulturno-kreativnog i drvnog sektora te svim zainteresiranim sudionicima.

Događaj će se održati 28. siječnja 2020. godine s početkom u 10:00 sati u ZICER-u, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12 (1.kat).

Projekt „Co-Create“ ima za cilj podržati procese međusektorske suradnje između klastera tradicionalne industrije i kreativnih industrija.

Pridružite nam se te svojim sudjelovanjem doprinesite razmjeni znanja i iskustava!

Više informacija o projektu možete pronaći na: https://co-create.interreg-med.eu/.

ProgramCo-Create trening/seminar:Gamification & Customer engagement (Gamifikacija i angažiranje korisnika)28.1.2020.- ZICER- ZAGREBAČKI INOVACIJSKI CENTAR, Avenija Dubrovnik 15, (Paviljon 12, 1. kat)
9:45-10:00Registracija
10:00-10:40Uvodno interaktivno predavanje o gamifikaciji s primjerima iz prakse
10:40-11:00Tips and tricks / savjeti za najbolju primjenu gamifikacijskih mehanika
11:00-11:20Pauza
11:20-11:40Upoznavanje s Impact mapping metodom za definiranje gamifikacijskih mehanika
11:40-12:40Praktični dio – osmišljavanje implementacije gamifikacije u vlastito poslovanje
12:40-13:15Pauza za ručak
13:15-14:15Prezentacija pojedinačnih implementacija
14:15Završna otvorena rasprava (QA session)

Projekt Co-Create promovira suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnike i predstavnike javnih vlasti. Poseban naglasak stavlja na konkretizaciju suradnje u praksi između drvne i kreativne industrije. Projekt je sufinanciran kroz Europski fond za regionalni razvoj te okuplja 11 organizacija iz 7 europskih država: Italije, Francuske, Portugala, Španjolske, Grčke, Slovenije i Hrvatske. ZICER je partner na projektu.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...