Unaprijedi poslovanje kroz Gamification & Customer engagement trening

20. 01. 2020.

Želiš unaprijediti svoje poslovanje kroz primjenu novih metoda? Prijavi se na trening/seminar Gamification & Customer engagement koji će se u okviru EU projekta Co-Create održati u ZICER-u 28. siječnja 2020. godine:

Gamifikacija je postala nezaobilazna metoda koja obuhvaća upotrebu dizajna i strategija iz gaminga u poslovnom svijetu. Upravo na treningu/seminaru koji će se održati u sklopu aktivnosti projekta Co-Create prikazat ćemo osnove metode gamifikacije te vam dati savjete kako najbolje primijeniti gamifikaciju u vlastitom poslovanju.

Broj mjesta na radionici je ograničen te je stoga obvezno ispuniti prijavnicu najkasnije do 24. siječnja 2020. godine putem linka: https://bit.ly/367YrGb.

* Besplatna kotizacija dodijelit će se redoslijedom zaprimljenih prijava do popunjenosti slobodnih mjesta.

Zagrebački inovacijski centar – ZICER je organizator treninga/seminara koji se odvija u sklopu EU projekta Co-Create i namijenjen je MSP-ovima, klasterima kulturno-kreativnog i drvnog sektora te svim zainteresiranim sudionicima.

Događaj će se održati 28. siječnja 2020. godine s početkom u 10:00 sati u ZICER-u, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12 (1.kat).

Projekt „Co-Create“ ima za cilj podržati procese međusektorske suradnje između klastera tradicionalne industrije i kreativnih industrija.

Pridružite nam se te svojim sudjelovanjem doprinesite razmjeni znanja i iskustava!

Više informacija o projektu možete pronaći na: https://co-create.interreg-med.eu/.

ProgramCo-Create trening/seminar:Gamification & Customer engagement (Gamifikacija i angažiranje korisnika)28.1.2020.- ZICER- ZAGREBAČKI INOVACIJSKI CENTAR, Avenija Dubrovnik 15, (Paviljon 12, 1. kat)
9:45-10:00Registracija
10:00-10:40Uvodno interaktivno predavanje o gamifikaciji s primjerima iz prakse
10:40-11:00Tips and tricks / savjeti za najbolju primjenu gamifikacijskih mehanika
11:00-11:20Pauza
11:20-11:40Upoznavanje s Impact mapping metodom za definiranje gamifikacijskih mehanika
11:40-12:40Praktični dio – osmišljavanje implementacije gamifikacije u vlastito poslovanje
12:40-13:15Pauza za ručak
13:15-14:15Prezentacija pojedinačnih implementacija
14:15Završna otvorena rasprava (QA session)

Projekt Co-Create promovira suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnike i predstavnike javnih vlasti. Poseban naglasak stavlja na konkretizaciju suradnje u praksi između drvne i kreativne industrije. Projekt je sufinanciran kroz Europski fond za regionalni razvoj te okuplja 11 organizacija iz 7 europskih država: Italije, Francuske, Portugala, Španjolske, Grčke, Slovenije i Hrvatske. ZICER je partner na projektu.

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...