Otvorene prijave za Energy + predakceleracijski program!

24. 01. 2020.

Prijave za predakceleracijski program Energy + su otvorene i traju do 28. veljače:

Program je namijenjen kreativnim pojedincima koji žele aktivno sudjelovati u razradi inovativnih rješenja za izazove u području energije i okoliša.

Priliku za sudjelovanje u programu dobit će 15 sudionika s inovativnim idejama ali i oni koji žele aktivno sudjelovati u timu s ciljem pronalaska inovativnog rješenja za izazove u području energetskog sektora.

Odabranim sudionicima Programa bit će osigurane besplatne edukacije, praktične radionice i mentoriranje u razradi poslovne ideje te će dobiti smjernice za daljnji razvoj i priliku za predstavljanje pred potencijalnim investitorima kao i potvrdu o sudjelovanju u međunarodnom predakceleracijskom programu #DanubeEnergyPlus.

Više informacija o programu doznaj na Energy + predakceleracijski program.

Mjesta su ograničena stoga ne oklijevaj s prijavama! Prijave su dostupne ovdje na linku.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...