Otvorene prijave za Energy + predakceleracijski program!

24. 01. 2020.

Prijave za predakceleracijski program Energy + su otvorene i traju do 28. veljače:

Program je namijenjen kreativnim pojedincima koji žele aktivno sudjelovati u razradi inovativnih rješenja za izazove u području energije i okoliša.

Priliku za sudjelovanje u programu dobit će 15 sudionika s inovativnim idejama ali i oni koji žele aktivno sudjelovati u timu s ciljem pronalaska inovativnog rješenja za izazove u području energetskog sektora.

Odabranim sudionicima Programa bit će osigurane besplatne edukacije, praktične radionice i mentoriranje u razradi poslovne ideje te će dobiti smjernice za daljnji razvoj i priliku za predstavljanje pred potencijalnim investitorima kao i potvrdu o sudjelovanju u međunarodnom predakceleracijskom programu #DanubeEnergyPlus.

Više informacija o programu doznaj na Energy + predakceleracijski program.

Mjesta su ograničena stoga ne oklijevaj s prijavama! Prijave su dostupne ovdje na linku.

Ostale novosti i projekti

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...