U TPZ-u svečanom konferencijom otvoren projekt „Mogy App“

08. 08. 2017.

U Tehnološkom parku Razvojne agencije Zagreb na Velesajmu svečano je predstavljen projekt “Mogy App” tvrtke Mobile Gym d.o.o., članice TPZ-a.

Projekt “Mogy App” sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, a čiji su predstavnici nazočili konferenciji. Svečanoj konferenciji također su nazočili i predstavnici Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb, djelatnici Mobile Gyma te svi vanjski suradnici uključeni u projekt.

Nekoliko riječi o suradnji i važnosti projekta rekli su novoizabrani dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Tomislav Krističević, prodekan za međunarodnu suradnju na Učilištu Algebra, Goran Radman te voditeljica projekata Tehnološkog parka Zagreb, Ivana Čuljak.

Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što smo predstavili projekt „Mogy App“ te smo vrlo ponosni što smo dobili sredstva koja će nam uvelike pomoći u daljnjem razvoju i unaprjeđenju poslovanja tvrtke. Aplikaciju Mogy razvijamo već duže vrijeme, a bez velike podrške suradnika i partnera ne bismo bili tu gdje smo danas. Zahvaljujem se svima koji su uključeni u projekt, istaknuo je direktor tvrtke Mobile Gym, Andrej Radinger. 

Razdoblje provedbe ovog projekta je godinu dana, počevši od 1. srpnja 2017. godine, a vrijednost projekta je 1.342.918,31 kn. Da pojasnimo, “Mogy App” je aplikacija koja sofisticiranim algoritmom analize povratnih informacija o korisnikovom vježbanju te korištenjem tih podataka u svrhu optimizacije programa korisnika, optimizira svakodnevni posao trenera, uz lakšu i jednostavniju personalizaciju programa, sukladno rezultatima i mjerenjima postignutim kod krajnjih korisnika. Korištenje aplikacije je maksimalno pojednostavljeno i intuitivnije od većine sličnih aplikacija na tržištu te će generirati nova radna mjesta, sve u cilju internacionalizacije poslovanja. Financijska održivost poslovanja temelji se na kontinuiranom ulaganju u nadogradnju postojeće aplikacije, kao i na kreiranju poslovne politike i poslovnog modela kako bi tvrtka Mobile Gym bila što konkurentnija na tržištu. Ekonomska održivost projekta temelji se na osnovi povećanja razvoja novih proizvoda i usluga s kojom će tvrtka Mobile Gym ojačati tržišnu poziciju. Operativna održivost će se temeljiti na kontinuiranom ulaganju u edukaciju djelatnika kako bi se zadržao postojeći kadar.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...