U TPZ-u svečanom konferencijom otvoren projekt „Mogy App“

08. 08. 2017.

U Tehnološkom parku Razvojne agencije Zagreb na Velesajmu svečano je predstavljen projekt “Mogy App” tvrtke Mobile Gym d.o.o., članice TPZ-a.

Projekt “Mogy App” sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, a čiji su predstavnici nazočili konferenciji. Svečanoj konferenciji također su nazočili i predstavnici Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb, djelatnici Mobile Gyma te svi vanjski suradnici uključeni u projekt.

Nekoliko riječi o suradnji i važnosti projekta rekli su novoizabrani dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Tomislav Krističević, prodekan za međunarodnu suradnju na Učilištu Algebra, Goran Radman te voditeljica projekata Tehnološkog parka Zagreb, Ivana Čuljak.

Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što smo predstavili projekt „Mogy App“ te smo vrlo ponosni što smo dobili sredstva koja će nam uvelike pomoći u daljnjem razvoju i unaprjeđenju poslovanja tvrtke. Aplikaciju Mogy razvijamo već duže vrijeme, a bez velike podrške suradnika i partnera ne bismo bili tu gdje smo danas. Zahvaljujem se svima koji su uključeni u projekt, istaknuo je direktor tvrtke Mobile Gym, Andrej Radinger. 

Razdoblje provedbe ovog projekta je godinu dana, počevši od 1. srpnja 2017. godine, a vrijednost projekta je 1.342.918,31 kn. Da pojasnimo, “Mogy App” je aplikacija koja sofisticiranim algoritmom analize povratnih informacija o korisnikovom vježbanju te korištenjem tih podataka u svrhu optimizacije programa korisnika, optimizira svakodnevni posao trenera, uz lakšu i jednostavniju personalizaciju programa, sukladno rezultatima i mjerenjima postignutim kod krajnjih korisnika. Korištenje aplikacije je maksimalno pojednostavljeno i intuitivnije od većine sličnih aplikacija na tržištu te će generirati nova radna mjesta, sve u cilju internacionalizacije poslovanja. Financijska održivost poslovanja temelji se na kontinuiranom ulaganju u nadogradnju postojeće aplikacije, kao i na kreiranju poslovne politike i poslovnog modela kako bi tvrtka Mobile Gym bila što konkurentnija na tržištu. Ekonomska održivost projekta temelji se na osnovi povećanja razvoja novih proizvoda i usluga s kojom će tvrtka Mobile Gym ojačati tržišnu poziciju. Operativna održivost će se temeljiti na kontinuiranom ulaganju u edukaciju djelatnika kako bi se zadržao postojeći kadar.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...