U TPZ-u svečanom konferencijom otvoren projekt „Mogy App“

08. 08. 2017.

U Tehnološkom parku Razvojne agencije Zagreb na Velesajmu svečano je predstavljen projekt “Mogy App” tvrtke Mobile Gym d.o.o., članice TPZ-a.

Projekt “Mogy App” sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, a čiji su predstavnici nazočili konferenciji. Svečanoj konferenciji također su nazočili i predstavnici Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb, djelatnici Mobile Gyma te svi vanjski suradnici uključeni u projekt.

Nekoliko riječi o suradnji i važnosti projekta rekli su novoizabrani dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Tomislav Krističević, prodekan za međunarodnu suradnju na Učilištu Algebra, Goran Radman te voditeljica projekata Tehnološkog parka Zagreb, Ivana Čuljak.

Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što smo predstavili projekt „Mogy App“ te smo vrlo ponosni što smo dobili sredstva koja će nam uvelike pomoći u daljnjem razvoju i unaprjeđenju poslovanja tvrtke. Aplikaciju Mogy razvijamo već duže vrijeme, a bez velike podrške suradnika i partnera ne bismo bili tu gdje smo danas. Zahvaljujem se svima koji su uključeni u projekt, istaknuo je direktor tvrtke Mobile Gym, Andrej Radinger. 

Razdoblje provedbe ovog projekta je godinu dana, počevši od 1. srpnja 2017. godine, a vrijednost projekta je 1.342.918,31 kn. Da pojasnimo, “Mogy App” je aplikacija koja sofisticiranim algoritmom analize povratnih informacija o korisnikovom vježbanju te korištenjem tih podataka u svrhu optimizacije programa korisnika, optimizira svakodnevni posao trenera, uz lakšu i jednostavniju personalizaciju programa, sukladno rezultatima i mjerenjima postignutim kod krajnjih korisnika. Korištenje aplikacije je maksimalno pojednostavljeno i intuitivnije od većine sličnih aplikacija na tržištu te će generirati nova radna mjesta, sve u cilju internacionalizacije poslovanja. Financijska održivost poslovanja temelji se na kontinuiranom ulaganju u nadogradnju postojeće aplikacije, kao i na kreiranju poslovne politike i poslovnog modela kako bi tvrtka Mobile Gym bila što konkurentnija na tržištu. Ekonomska održivost projekta temelji se na osnovi povećanja razvoja novih proizvoda i usluga s kojom će tvrtka Mobile Gym ojačati tržišnu poziciju. Operativna održivost će se temeljiti na kontinuiranom ulaganju u edukaciju djelatnika kako bi se zadržao postojeći kadar.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...