Central European Startup Awards 2017

04. 08. 2017.

Započelo je natjecanje za Central European Startup Awards. Pozivamo vas – svojim glasom podržite Startup Factory Zagreb program te TPZ članove BaggizmoFreewa, LiveGood (BodyRecog), SightRun AppTrakbar i Vollo.

Central European Startup Awards je natjecanje koje se provodi kroz seriju događanja u 10 zemalja središnje Europe – Austriji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj i Hrvatskoj  – s ciljem okupljanja i povezivanja startup ekosustava. 

Predstavnici iz navedenih zemalja natječu se u ukupno 12 kategorija. Popis nominirani iz Hrvatske dostupan je na linku 

Zadovoljstvo nam je objaviti vas kako se među nominiranim timovima nalaze i Startup Factory Zagreb program koji je nominiran u kategoriji akceleracijskog programa. Projekti tvrtki članica Tehnološkog parka Zagreb: Baggizmo, Freewa, LiveGood, SightRun App, Trakbar i Vollo nominirani su za najbolje startapove, a neki čak i u više različitih kategorija.

Svoj glas podrške možete dati putem linka:  http://centraleuropeanstartupawards.com/vote.

Tijek događanja vezanih za ovo natjecanje potražite na linku.

Hrvatsko nacionalno finale održat će se 28. rujna 2017. godine u prostoru Tehnološkog parka Zagreb na lokaciji Velesajam.

Nakon odabira nacionalnog pobjednika slijedi regionalno, a potom i globalno natjecanje.

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...