U organizaciji Razvojne agencije Zagreb uspješno održana prva radionica projekta Co-Create

16. 10. 2017.

Dana 16. listopada 2017. godine u Zagrebu u atraktivnom prostoru novog Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb održana je prva radionica projekta Co-Create na kojem je Razvojna agencija Zagreb partner. Radionica je okupila ključne dionike domaće kreativne i drvne industrije koji su izmjenjivali iskustva i razvijali ideje o suradnji i povezivanju u smislu stvaranja dodatne vrijednosti, boljeg plasmana i snažnijeg pozicioniranja na tržištu. 

Uz razvijene debate, radionica je bila provedena kao trening za klaster managere i ključne dionike sektora.  Kroz radionicu predstavljani su glavni alati i koncepati koji se koriste u međusektorskoj suradnji s ciljem kreiranja novih proizvoda i dodane vrijednosti.

Projekt „Co-Create: Setting up a network of COmpetitive MED Clusters with the contribution of CREATive industriEs“ ima za cilj podržati procese međusektorske suradnje (cross-fertilization) između klastera tradicionalne industrije i kreativnih industrija. Projekt promovira suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnika i predstavnike javnih vlasti.

Projekt je sufinanciran kroz Interreg MED Programme te okuplja 11 organizacija iz 7 europskih država: Italija, Francuska, Portugal, Španjolska, Grčka, Slovenija i Hrvatska. Razvojna agencija Zagreb je partner na projektu. 

Nakon uspješno održane prve radionice nastavljamo s daljnjim aktivnostima u cilju povezivanja poduzetnika iz drvnog i kreativnog sektora.

Više informacija o projektu možete pronaći na linku

Ostale novosti i projekti

Kako uspješno pokrenuti startup?

Ostvarite uspjeh svoga startupa kroz naše akceleracijske programe. Samo požurite! Startupove za razvoj čeka 150.000 eura, a prijave za akceleracijske programe traju još samo ovaj tjedan! Uz podršku u najranijoj fazi poslovanja kroz Startup Factory akcelerator, sada...

ZICER je osvojio titulu Croatian EEPA 2023 national winner!

Ovih se dana možemo pohvaliti novim priznanjem. U konkurenciji hrvatskih projekata osvojili smo priznanje EPPA 2023 nacionalnog pobjednika. Sada smo u finalu ovog prestižnog natjecanja! EEPA (European Enterprise Promotion Awards/ Europska nagrade za promicanje...

Zapošljavamo voditelja računovodstva. Prijavi se!

Zagrebački inovacijski centar traži pojačanje u svojim redovima, i to stručnjaka iz područja računovodstva! Otvoren je Javni natječaj za radno mjesto Specijalist za materijalno-financijske poslove (Voditelj računovodstva) za rad u punom radnom vremenu na neodređeno...