U organizaciji Razvojne agencije Zagreb uspješno održana prva radionica projekta Co-Create

16. 10. 2017.

Dana 16. listopada 2017. godine u Zagrebu u atraktivnom prostoru novog Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb održana je prva radionica projekta Co-Create na kojem je Razvojna agencija Zagreb partner. Radionica je okupila ključne dionike domaće kreativne i drvne industrije koji su izmjenjivali iskustva i razvijali ideje o suradnji i povezivanju u smislu stvaranja dodatne vrijednosti, boljeg plasmana i snažnijeg pozicioniranja na tržištu. 

Uz razvijene debate, radionica je bila provedena kao trening za klaster managere i ključne dionike sektora.  Kroz radionicu predstavljani su glavni alati i koncepati koji se koriste u međusektorskoj suradnji s ciljem kreiranja novih proizvoda i dodane vrijednosti.

Projekt „Co-Create: Setting up a network of COmpetitive MED Clusters with the contribution of CREATive industriEs“ ima za cilj podržati procese međusektorske suradnje (cross-fertilization) između klastera tradicionalne industrije i kreativnih industrija. Projekt promovira suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnika i predstavnike javnih vlasti.

Projekt je sufinanciran kroz Interreg MED Programme te okuplja 11 organizacija iz 7 europskih država: Italija, Francuska, Portugal, Španjolska, Grčka, Slovenija i Hrvatska. Razvojna agencija Zagreb je partner na projektu. 

Nakon uspješno održane prve radionice nastavljamo s daljnjim aktivnostima u cilju povezivanja poduzetnika iz drvnog i kreativnog sektora.

Više informacija o projektu možete pronaći na linku

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...