Treći ciklus edukacija usmjerenih hrvatskim braniteljima priveden kraju

31. 01. 2018.

Danas smo priveli kraju treći ciklus edukacija koje u okviru projekta „Razvojem poduzetničkih vještina do pokretanja samostalnog poduzeća“ provodimo s ciljem jačanja poduzetničkih kompetencija nezaposlenih hrvatskih branitelja i članova njihovih užih obitelji.

Projekt provode Grad Zagreb i Gradski ured za branitelje u partnerstvu s Razvojnom agencijom Zagreb. Edukacija je bila koncipirana kao spektar predavanja i radionica kroz koje uz aktivno sudjelovanje naših polaznika kroz trodnevno proaktivno druženje obrađujemo teme iz područja financija, marketinga te prava i organizacije poslovanja.

Tako su tijekom protekla tri dana u ugodno ambijentu Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u Golikovoj ulici kroz intenzivan program naši polaznici saznali mnoge informacije i stekli znanja o kreiranju i generiranju poduzetničkih ideja, mogućnostima financija, provedbi marketinških aktivnosti, istraživanju tržišta i sl.

Provedbom ovog projekta jača se poduzetnički duh nezaposlenih hrvatskih branitelja, potiče kreativnost i međusobna suradnja. Nakon provedenih predavanja, već idućeg tjedna, nastavljamo s individualnim savjetovanjima u cilju pokretanja samostalnog poslovanja. Također, za naše branitelje pripremili smo i dodatne pogodnosti kroz koje će im prvi poduzetnički koraci zasigurno biti znatno lakši. Na temu dodatnih osiguranih benefita informirat ćemo vas početkom idućeg tjedna.

S ponosom možemo istaknuti kako nam je bila čast provesti ovaj ciklus edukacija. S obzirom na zrelost mnogih poduzetničkih ideja građenih i putem ovih edukacija uvjereni smo kako će ideje naših polaznika uskoro biti realizirane u održive poduzetničke pothvate o čijim će se uspjesima zasigurno još mnogo čuti.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...