Treći ciklus edukacija usmjerenih hrvatskim braniteljima priveden kraju

31. 01. 2018.

Danas smo priveli kraju treći ciklus edukacija koje u okviru projekta „Razvojem poduzetničkih vještina do pokretanja samostalnog poduzeća“ provodimo s ciljem jačanja poduzetničkih kompetencija nezaposlenih hrvatskih branitelja i članova njihovih užih obitelji.

Projekt provode Grad Zagreb i Gradski ured za branitelje u partnerstvu s Razvojnom agencijom Zagreb. Edukacija je bila koncipirana kao spektar predavanja i radionica kroz koje uz aktivno sudjelovanje naših polaznika kroz trodnevno proaktivno druženje obrađujemo teme iz područja financija, marketinga te prava i organizacije poslovanja.

Tako su tijekom protekla tri dana u ugodno ambijentu Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u Golikovoj ulici kroz intenzivan program naši polaznici saznali mnoge informacije i stekli znanja o kreiranju i generiranju poduzetničkih ideja, mogućnostima financija, provedbi marketinških aktivnosti, istraživanju tržišta i sl.

Provedbom ovog projekta jača se poduzetnički duh nezaposlenih hrvatskih branitelja, potiče kreativnost i međusobna suradnja. Nakon provedenih predavanja, već idućeg tjedna, nastavljamo s individualnim savjetovanjima u cilju pokretanja samostalnog poslovanja. Također, za naše branitelje pripremili smo i dodatne pogodnosti kroz koje će im prvi poduzetnički koraci zasigurno biti znatno lakši. Na temu dodatnih osiguranih benefita informirat ćemo vas početkom idućeg tjedna.

S ponosom možemo istaknuti kako nam je bila čast provesti ovaj ciklus edukacija. S obzirom na zrelost mnogih poduzetničkih ideja građenih i putem ovih edukacija uvjereni smo kako će ideje naših polaznika uskoro biti realizirane u održive poduzetničke pothvate o čijim će se uspjesima zasigurno još mnogo čuti.

Ostale novosti i projekti

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...