Treći ciklus edukacija usmjerenih hrvatskim braniteljima priveden kraju

31. 01. 2018.

Danas smo priveli kraju treći ciklus edukacija koje u okviru projekta „Razvojem poduzetničkih vještina do pokretanja samostalnog poduzeća“ provodimo s ciljem jačanja poduzetničkih kompetencija nezaposlenih hrvatskih branitelja i članova njihovih užih obitelji.

Projekt provode Grad Zagreb i Gradski ured za branitelje u partnerstvu s Razvojnom agencijom Zagreb. Edukacija je bila koncipirana kao spektar predavanja i radionica kroz koje uz aktivno sudjelovanje naših polaznika kroz trodnevno proaktivno druženje obrađujemo teme iz područja financija, marketinga te prava i organizacije poslovanja.

Tako su tijekom protekla tri dana u ugodno ambijentu Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u Golikovoj ulici kroz intenzivan program naši polaznici saznali mnoge informacije i stekli znanja o kreiranju i generiranju poduzetničkih ideja, mogućnostima financija, provedbi marketinških aktivnosti, istraživanju tržišta i sl.

Provedbom ovog projekta jača se poduzetnički duh nezaposlenih hrvatskih branitelja, potiče kreativnost i međusobna suradnja. Nakon provedenih predavanja, već idućeg tjedna, nastavljamo s individualnim savjetovanjima u cilju pokretanja samostalnog poslovanja. Također, za naše branitelje pripremili smo i dodatne pogodnosti kroz koje će im prvi poduzetnički koraci zasigurno biti znatno lakši. Na temu dodatnih osiguranih benefita informirat ćemo vas početkom idućeg tjedna.

S ponosom možemo istaknuti kako nam je bila čast provesti ovaj ciklus edukacija. S obzirom na zrelost mnogih poduzetničkih ideja građenih i putem ovih edukacija uvjereni smo kako će ideje naših polaznika uskoro biti realizirane u održive poduzetničke pothvate o čijim će se uspjesima zasigurno još mnogo čuti.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...