Najava početne konferencije projekta Poduzetnički inkubator PISMO

25. 01. 2018.

Početna konferencija projekta Poduzetnički inkubator PISMO održat će se u petak, 26. siječnja 2018. godine u Novskoj s početkom u 10 sati.

Projekt je započeo s radom u rujnu 2017., a kao glavna aktivnost izdvaja se osnivanje Poduzetničkog inkubatora Pismo, čiji je osnovni cilj da se kroz niz aktivnosti poduzetnicima olakša pokretanje startupova, kao i efikasnije poslovanje.

PISMO će stvoriti poticajno poduzetničko okruženje pružajući neophodan prostor, edukaciju, pristup modernoj tehnologiji, financijsku pomoć, kao i podršku u marketinškim aktivnostima, kako bi se poduzetnicima omogućilo efikasnije poslovanje. Na ovaj način dolazi do razvoja uslužnog sektora i otvaranja novih radnih mjesta na području Sisačko-moslavačke županije.

Nositelj projekta je Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA, a partneri Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. i Sisačko-moslavačka županija. Projekt se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Bogati program konferencije obuhvatit će predstavljanje gaming kompanija, eSport natjecanje, demonstracija studija virtualne stvarnosti i cosplay s temom video igara.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...