Najava početne konferencije projekta Poduzetnički inkubator PISMO

25. 01. 2018.

Početna konferencija projekta Poduzetnički inkubator PISMO održat će se u petak, 26. siječnja 2018. godine u Novskoj s početkom u 10 sati.

Projekt je započeo s radom u rujnu 2017., a kao glavna aktivnost izdvaja se osnivanje Poduzetničkog inkubatora Pismo, čiji je osnovni cilj da se kroz niz aktivnosti poduzetnicima olakša pokretanje startupova, kao i efikasnije poslovanje.

PISMO će stvoriti poticajno poduzetničko okruženje pružajući neophodan prostor, edukaciju, pristup modernoj tehnologiji, financijsku pomoć, kao i podršku u marketinškim aktivnostima, kako bi se poduzetnicima omogućilo efikasnije poslovanje. Na ovaj način dolazi do razvoja uslužnog sektora i otvaranja novih radnih mjesta na području Sisačko-moslavačke županije.

Nositelj projekta je Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA, a partneri Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. i Sisačko-moslavačka županija. Projekt se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Bogati program konferencije obuhvatit će predstavljanje gaming kompanija, eSport natjecanje, demonstracija studija virtualne stvarnosti i cosplay s temom video igara.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...