Najava početne konferencije projekta Poduzetnički inkubator PISMO

25. 01. 2018.

Početna konferencija projekta Poduzetnički inkubator PISMO održat će se u petak, 26. siječnja 2018. godine u Novskoj s početkom u 10 sati.

Projekt je započeo s radom u rujnu 2017., a kao glavna aktivnost izdvaja se osnivanje Poduzetničkog inkubatora Pismo, čiji je osnovni cilj da se kroz niz aktivnosti poduzetnicima olakša pokretanje startupova, kao i efikasnije poslovanje.

PISMO će stvoriti poticajno poduzetničko okruženje pružajući neophodan prostor, edukaciju, pristup modernoj tehnologiji, financijsku pomoć, kao i podršku u marketinškim aktivnostima, kako bi se poduzetnicima omogućilo efikasnije poslovanje. Na ovaj način dolazi do razvoja uslužnog sektora i otvaranja novih radnih mjesta na području Sisačko-moslavačke županije.

Nositelj projekta je Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA, a partneri Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. i Sisačko-moslavačka županija. Projekt se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Bogati program konferencije obuhvatit će predstavljanje gaming kompanija, eSport natjecanje, demonstracija studija virtualne stvarnosti i cosplay s temom video igara.

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...