Najava početne konferencije projekta Poduzetnički inkubator PISMO

25. 01. 2018.

Početna konferencija projekta Poduzetnički inkubator PISMO održat će se u petak, 26. siječnja 2018. godine u Novskoj s početkom u 10 sati.

Projekt je započeo s radom u rujnu 2017., a kao glavna aktivnost izdvaja se osnivanje Poduzetničkog inkubatora Pismo, čiji je osnovni cilj da se kroz niz aktivnosti poduzetnicima olakša pokretanje startupova, kao i efikasnije poslovanje.

PISMO će stvoriti poticajno poduzetničko okruženje pružajući neophodan prostor, edukaciju, pristup modernoj tehnologiji, financijsku pomoć, kao i podršku u marketinškim aktivnostima, kako bi se poduzetnicima omogućilo efikasnije poslovanje. Na ovaj način dolazi do razvoja uslužnog sektora i otvaranja novih radnih mjesta na području Sisačko-moslavačke županije.

Nositelj projekta je Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA, a partneri Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. i Sisačko-moslavačka županija. Projekt se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Bogati program konferencije obuhvatit će predstavljanje gaming kompanija, eSport natjecanje, demonstracija studija virtualne stvarnosti i cosplay s temom video igara.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...