Startupovi AIR RMLD i Makabi Agritech u Kini ostvarili uspjeh

19. 05. 2023.

U kineskom gradu Ningbo upravo je u tijeku svečana dodjela nagrada pobjednicima 1. China-CEEC Youth Innovation and Entrepreneurship Competition.

Naši startupovi AIR RMLD i Makabi Agritech u poduzetničkoj su kategoriji osvojili treće mjesto. Uime Marka Vincekovića, osnivača startupa Makabi Agritech, nagradu je preuzeo Frane Šesnić, direktor ZICER-a. Nagradu AIR RMLD-a su preuzeli njegovi osnivači Ivan Vidaković i Milan Domazet.

Na China-CEEC Young Science and Technology Talents forumu, u okviru kojeg je održano ovo natjecanje, Frane Šesnić će uskoro sudjelovati u panel raspravi na temu dijeljenja znanja, poduzetničkih iskustava, inovacija te uzajamnog učenja u cilju stvaranja novih prilika kroz buduća partnerstva.

Čast nam je što je ZICER suorganizator ovog iznimnog događaja i veselimo se realizaciji mogućnosti koje ova suradnja donosi našim startupovima!

Ostale novosti i projekti

Jeste li spremni? Uskoro počinje ViennaUP!

ZICER-ov partner Vienna Business Agency vas poziva – dođite na ViennaUP i uvjerite se zašto je baš ovaj događaj već godinama magnet za najbistrije umove i najveće investitore u Europi. Doznat ćete više o najnovijim tehnološkim trendovima, povezati se s osnivačima...