CHRONOS i IoT rješenja

19. 05. 2023.

„Već niz godina iskušavamo nove i različite pristupe kako bi se implementacija senzora i pripadajućih “kockica” odradila na što učinkovitiji način, tako da se pozornost može usmjeriti na dobivanje vitalnih informacija koje su temelj za donošenje informirane odluke.“ – kaže Davor Predavec, direktor i osnivač startupa CHRONOS.

Davor će ti rado pojasniti kako funkcioniraju njihova IoT rješenja za praćenje parametara okoline u prostoru, a koje su instalirali i u ZICER-u i vizualizirali na alatu koji se koristi na aerodromima, u kafićima i mnogim drugim ustanovama gdje je potrebna pravovremena informacija.

Tako se pomoću CHRONOS-ovih rješenja dobivaju informacije potrebne za poduzimanje relevantnih koraka za povećanje učinkovitosti korištenja prostora.

Znaš li da su CHRONOS-ova rješenja prihvaćena i na tržištu Engleske, Belgije i Amerike?

Za međunarodne klijente su razvili rješenja za praćenje razina vode, a time i pravovremeno reagiranje u slučaju poplava. Razvili su i rješenje za praćenje flota vozila, baznih stanica, brodova i gotovo svega na što se može priključiti uređaj za praćenje ili BLE oznaka.

Također, u suradnji sa domaćim veleučilištima studentima će pružiti mogućnosti da kroz stručnu praksu i ubrzanu edukaciju o IoT-u dobiju saznanja kako i sami mogu krenuti u razvoj inovativnih rješenja.

CHRONOS, bravo!

CHRONOS je u ZICER-ovom startup inkubatoru! Želiš li biti dio naše zajednice prouči https://www.zicer.hr/inkubator/.

Ostale novosti i projekti

Jeste li spremni? Uskoro počinje ViennaUP!

ZICER-ov partner Vienna Business Agency vas poziva – dođite na ViennaUP i uvjerite se zašto je baš ovaj događaj već godinama magnet za najbistrije umove i najveće investitore u Europi. Doznat ćete više o najnovijim tehnološkim trendovima, povezati se s osnivačima...