Startup Cyclops bilježe odlične rezultate!

10. 05. 2024.

Inženjeri Juraj Karadža i Petar Cvitanović sa svojim Cyclopsom bilježe odlične rezultate!

Njihova ideja za pokretanjem startupa nastala je prije dvije godine iz vlastite potrebe i želje za lakšim upravljanjem aplikacijama. Razvili su Cyclops, sustav uz koji developeri kroz samo par klikova definiraju potrebne parametre i tako upravljaju aplikacijama. To znači da njihovi korisnici umjesto upravljanja složenim datotekama i održavanja stotina linija koda imaju alat zahvaljujući kojem procesi postaju jednostavniji, brži i puno manje skloni pogreškama.

Juraj i Petar prošle su godine bili u finalu Startup Factory akceleratora, a naš im je inkubator već pola godine kao dom.

„Otkad smo u siječnju službeno predstavili proizvod, bilježimo značajan napredak i rast. Od tada Cyclops broji preko 900 preuzimanja. U posljednjih mjesec dana Cyclops je pokrenut preko 400 puta te je pojednostavio više od 1000 konfiguracija“, ponosno priča Juraj.

„Pošto je naš alat open source, važan pokazatelj širenja projekta je i prisutnost vanjskih suradnika koji doprinose projektu, kao i broj otvorenih upita od strane korisnika. Sve to ukazuje na zdravu i rastuću zajednicu programera koji su voljni uložiti svoje vrijeme i resurse u poboljšanje i razvoj Cyclopsa“, dodaje Petar.

Danas u 17:10 na HRT2 svi gledamo emisiju Poslovni plan u kojoj Cyclops ima svoju reportažu!

Više o Cyclopsu potražite na https://cyclops-ui.com/docs/about/.

Ostale novosti i projekti

Sudjelujte na ViennaUP startup festivalu!

Poziv za sufinanciranje troškova za internacionalizaciju kroz sudjelovanje na ViennaUP startup festivalu Predmet ovog Poziva je prikupljanje prijava za sufinanciranje troškova za internacionalizaciju Poduzetnika ZICER-a kroz sudjelovanje na ViennaUP startup...

U ZICER-u održan Startup Ecosystem Croatia događaj!

Kakav fantastičan B2B događaj! Jučer je u ZICER-u održan Startup Ecosystem Croatia događaj kroz koji je hrvatska startup zajednica postala još bliža austrijskoj! Uz poticajna predstavljanja ABA - INVEST in AUSTRIA i BABEG | Invest in Carinthia, te inspirativne priče o...