Seminar EU Opportunities: Mogućnosti financiranja klastera i kreativnih mreža iz programa Europske unije

20. 03. 2018.

Razvojna agencija Zagreb Vas poziva na Seminar EU Opportunities:  Mogućnosti financiranja klastera i kreativnih mreža iz programa Europske unije  koji će se održati 27. ožujka 2018. godine s početkom u 9:30 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12 (1 kat).

Seminarom o mogućnostima financiranja klastera i kreativnih mreža  žele se pružiti informacije o financiranju klastera iz programa Europske unije sa ciljem osnaživanja njihovih kompetencija prilikom prijave projekata.    

Projekt „Co-Create“ ima za cilj podržati procese međusektorske suradnje između klastera tradicionalne industrije i kreativnih industrija. Projekt će promovirati suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnike i predstavnike javnih vlasti. Poseban naglasak bit će stavljen na konkretizaciju suradnje u praksi između drvne i kreativne industrije.

Projekt je sufinanciran kroz Europski fond za regionalni razvoj te okuplja 11 organizacija iz 7 europskih država: Italije, Francuske, Portugala, Španjolske, Grčke, Slovenije i Hrvatske. Razvojna agencija Zagreb je partner na projektu.

Molimo sve zainteresirane koji žele sudjelovati na seminaru da se prijave putem maila:zeljana.barisic@raza.hr  do petka, 23. ožujka 2018.

Pridružite nam se te svojim sudjelovanjem doprinesite razmjeni znanja i iskustava!

Program konferencije preuzmite ovdje, dok više informacija o projektu možete pronaći na linku.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...