Seminar EU Opportunities: Mogućnosti financiranja klastera i kreativnih mreža iz programa Europske unije

20. 03. 2018.

Razvojna agencija Zagreb Vas poziva na Seminar EU Opportunities:  Mogućnosti financiranja klastera i kreativnih mreža iz programa Europske unije  koji će se održati 27. ožujka 2018. godine s početkom u 9:30 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12 (1 kat).

Seminarom o mogućnostima financiranja klastera i kreativnih mreža  žele se pružiti informacije o financiranju klastera iz programa Europske unije sa ciljem osnaživanja njihovih kompetencija prilikom prijave projekata.    

Projekt „Co-Create“ ima za cilj podržati procese međusektorske suradnje između klastera tradicionalne industrije i kreativnih industrija. Projekt će promovirati suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnike i predstavnike javnih vlasti. Poseban naglasak bit će stavljen na konkretizaciju suradnje u praksi između drvne i kreativne industrije.

Projekt je sufinanciran kroz Europski fond za regionalni razvoj te okuplja 11 organizacija iz 7 europskih država: Italije, Francuske, Portugala, Španjolske, Grčke, Slovenije i Hrvatske. Razvojna agencija Zagreb je partner na projektu.

Molimo sve zainteresirane koji žele sudjelovati na seminaru da se prijave putem maila:zeljana.barisic@raza.hr  do petka, 23. ožujka 2018.

Pridružite nam se te svojim sudjelovanjem doprinesite razmjeni znanja i iskustava!

Program konferencije preuzmite ovdje, dok više informacija o projektu možete pronaći na linku.

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...