Seminar EU Opportunities: Mogućnosti financiranja klastera i kreativnih mreža iz programa Europske unije

20. 03. 2018.

Razvojna agencija Zagreb Vas poziva na Seminar EU Opportunities:  Mogućnosti financiranja klastera i kreativnih mreža iz programa Europske unije  koji će se održati 27. ožujka 2018. godine s početkom u 9:30 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12 (1 kat).

Seminarom o mogućnostima financiranja klastera i kreativnih mreža  žele se pružiti informacije o financiranju klastera iz programa Europske unije sa ciljem osnaživanja njihovih kompetencija prilikom prijave projekata.    

Projekt „Co-Create“ ima za cilj podržati procese međusektorske suradnje između klastera tradicionalne industrije i kreativnih industrija. Projekt će promovirati suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnike i predstavnike javnih vlasti. Poseban naglasak bit će stavljen na konkretizaciju suradnje u praksi između drvne i kreativne industrije.

Projekt je sufinanciran kroz Europski fond za regionalni razvoj te okuplja 11 organizacija iz 7 europskih država: Italije, Francuske, Portugala, Španjolske, Grčke, Slovenije i Hrvatske. Razvojna agencija Zagreb je partner na projektu.

Molimo sve zainteresirane koji žele sudjelovati na seminaru da se prijave putem maila:zeljana.barisic@raza.hr  do petka, 23. ožujka 2018.

Pridružite nam se te svojim sudjelovanjem doprinesite razmjeni znanja i iskustava!

Program konferencije preuzmite ovdje, dok više informacija o projektu možete pronaći na linku.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...