Pridružite nam se na besplatnoj edukativnoj radionici namijenjenoj svima koji se bave iznajmljivanjem smještaja

22. 03. 2018.

MyRent, stanar našeg Tehnološkog parka i sudionik Startup Factory Zagreb programa poziva sve one koji se bave iznajmljivanjem smještaja – vlasnike apartmana, kuća, vila, hotela, hostela i ostale zainteresirane – da nam se pridruže na besplatnoj edukativnoj radionici.

Radionica će se održati 29. ožujka 2018. godine od 17 sati u prostorijama Akceleratora Tehnološkog parka Zagreb.

MyRent je nastao kao odgovor na potrebu tržišta za cjelovitim i kompletnim sustavom za vođenje rezervacija. U myRentu kroz intergrirani koncept povezali su razne booking portale (AirBNB, Booking.com, OnlyApartments, Tui Villas, Tripadvisor i druge) i nacionalne servise kao što je sustav eVisitor. Kroz radionicu upoznat ćete se kako je myRent uveo niz inovativnih rješenja koja olakšavaju poslovanje kao što je digitalni Vaucher, pametne brave i self Check in.

Prezentacija je u potpunosti besplatna i otvorena za svakoga tko želi čuti više o ovim novim tehnologijama i trendovima. 

Svoj dolazak potvrdite putem linka ovdje.

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...