SeaCras o dojmovima iz Bruxellesa

06. 04. 2022.

Tim startupa SeaCras, koji stvara inovacije u području plave ekonomije, iz Bruxellesa se vratio pun pozitivnih dojmova.Tamo su se u elitnom društvu najboljih startupova na BlueInvest Dayu 2022 predstavili investitorima.

Zadovoljan SeaCrasovim predstavljanjem Tomislav Stolar, suvlasnik i direktor marketinga ovog perspektivnog startupa je rekao:

U Bruxellesu je bilo odlično! Organizacija je bila impresivna. Odradili smo kvalitetne sastanke s 5-6 investitora i sad smo u follow up razgovorima s njima. A što se natjecanja tiče, u našoj kategoriji su nam konkurenti bili nizozemska, francuska i talijanska firma. Na cijeloj manifestaciji mi smo bili jedini iz jugoistočne Europe!

Bravo!

Tomislav je najavio svoj blog s više detalja. Čim ga objavi, podijelit ćemo ga s tobom.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...