SeaCras o dojmovima iz Bruxellesa

06. 04. 2022.

Tim startupa SeaCras, koji stvara inovacije u području plave ekonomije, iz Bruxellesa se vratio pun pozitivnih dojmova.Tamo su se u elitnom društvu najboljih startupova na BlueInvest Dayu 2022 predstavili investitorima.

Zadovoljan SeaCrasovim predstavljanjem Tomislav Stolar, suvlasnik i direktor marketinga ovog perspektivnog startupa je rekao:

U Bruxellesu je bilo odlično! Organizacija je bila impresivna. Odradili smo kvalitetne sastanke s 5-6 investitora i sad smo u follow up razgovorima s njima. A što se natjecanja tiče, u našoj kategoriji su nam konkurenti bili nizozemska, francuska i talijanska firma. Na cijeloj manifestaciji mi smo bili jedini iz jugoistočne Europe!

Bravo!

Tomislav je najavio svoj blog s više detalja. Čim ga objavi, podijelit ćemo ga s tobom.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...