SeaCras o dojmovima iz Bruxellesa

06. 04. 2022.

Tim startupa SeaCras, koji stvara inovacije u području plave ekonomije, iz Bruxellesa se vratio pun pozitivnih dojmova.Tamo su se u elitnom društvu najboljih startupova na BlueInvest Dayu 2022 predstavili investitorima.

Zadovoljan SeaCrasovim predstavljanjem Tomislav Stolar, suvlasnik i direktor marketinga ovog perspektivnog startupa je rekao:

U Bruxellesu je bilo odlično! Organizacija je bila impresivna. Odradili smo kvalitetne sastanke s 5-6 investitora i sad smo u follow up razgovorima s njima. A što se natjecanja tiče, u našoj kategoriji su nam konkurenti bili nizozemska, francuska i talijanska firma. Na cijeloj manifestaciji mi smo bili jedini iz jugoistočne Europe!

Bravo!

Tomislav je najavio svoj blog s više detalja. Čim ga objavi, podijelit ćemo ga s tobom.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...