Proljetni Business over Breakfast

14. 04. 2022.

Business over Breakfast #zicer je druženje koje posebno volimo!

Dijeljenje znanja, inspiracija, ideja, motivacija… između nas koji smo pod ovim krovom (kao) doma i naših gostiju.

Baš tako je bilo i danas!

Prvo smo se imali priliku upoznati s Treblle API management platformom koja omogućuje lakši razvoj i implementaciju API-a. Mogućnosti Trebllea predstavio nam je Miran Petrović.

Nakon pobjede na Startup Factory akceleratoru, Digicyte se nastavio razvijati kroz našu Inkubaciju. Krunoslav Vinicki ispričao nam je kako napreduje razvoj tehnologija koje će omogućiti široku upotrebu digitalizacije i umjetne inteligencije u analizi tkiva.

Kako raditi ono što voliš, biti u tome izvrstan i nikada ne prestati sanjati velike snove iz svoje nam je perspektive ispričala Sandra Bortek. Sandra je sa svojim startupom SightRun App pobijedila 2016. godine na Startup Factoryju, a danas doprinos daje razvoju startupova BiteMe Nutrition i VeeMee.

Mirane, Krunoslave i Sandra, hvala!Inovativni ambijent i zanimljive teme upijali su studenti Veleučilišta Baltazar iz Zaprešića koji su nam danas bili posebni gosti.

Jedva čekamo vidjeti ove mlade ljude ne samo u publici, već i na pozornici našeg Akceleratora!

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...