Proljetni Business over Breakfast

14. 04. 2022.

Business over Breakfast #zicer je druženje koje posebno volimo!

Dijeljenje znanja, inspiracija, ideja, motivacija… između nas koji smo pod ovim krovom (kao) doma i naših gostiju.

Baš tako je bilo i danas!

Prvo smo se imali priliku upoznati s Treblle API management platformom koja omogućuje lakši razvoj i implementaciju API-a. Mogućnosti Trebllea predstavio nam je Miran Petrović.

Nakon pobjede na Startup Factory akceleratoru, Digicyte se nastavio razvijati kroz našu Inkubaciju. Krunoslav Vinicki ispričao nam je kako napreduje razvoj tehnologija koje će omogućiti široku upotrebu digitalizacije i umjetne inteligencije u analizi tkiva.

Kako raditi ono što voliš, biti u tome izvrstan i nikada ne prestati sanjati velike snove iz svoje nam je perspektive ispričala Sandra Bortek. Sandra je sa svojim startupom SightRun App pobijedila 2016. godine na Startup Factoryju, a danas doprinos daje razvoju startupova BiteMe Nutrition i VeeMee.

Mirane, Krunoslave i Sandra, hvala!Inovativni ambijent i zanimljive teme upijali su studenti Veleučilišta Baltazar iz Zaprešića koji su nam danas bili posebni gosti.

Jedva čekamo vidjeti ove mlade ljude ne samo u publici, već i na pozornici našeg Akceleratora!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...