Proljetni Business over Breakfast

14. 04. 2022.

Business over Breakfast #zicer je druženje koje posebno volimo!

Dijeljenje znanja, inspiracija, ideja, motivacija… između nas koji smo pod ovim krovom (kao) doma i naših gostiju.

Baš tako je bilo i danas!

Prvo smo se imali priliku upoznati s Treblle API management platformom koja omogućuje lakši razvoj i implementaciju API-a. Mogućnosti Trebllea predstavio nam je Miran Petrović.

Nakon pobjede na Startup Factory akceleratoru, Digicyte se nastavio razvijati kroz našu Inkubaciju. Krunoslav Vinicki ispričao nam je kako napreduje razvoj tehnologija koje će omogućiti široku upotrebu digitalizacije i umjetne inteligencije u analizi tkiva.

Kako raditi ono što voliš, biti u tome izvrstan i nikada ne prestati sanjati velike snove iz svoje nam je perspektive ispričala Sandra Bortek. Sandra je sa svojim startupom SightRun App pobijedila 2016. godine na Startup Factoryju, a danas doprinos daje razvoju startupova BiteMe Nutrition i VeeMee.

Mirane, Krunoslave i Sandra, hvala!Inovativni ambijent i zanimljive teme upijali su studenti Veleučilišta Baltazar iz Zaprešića koji su nam danas bili posebni gosti.

Jedva čekamo vidjeti ove mlade ljude ne samo u publici, već i na pozornici našeg Akceleratora!

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...