Projekt SACHE u ZICER-u okupio etablirane stručnjake

29. 11. 2021.

Danas smo #zicer okupili profesionalce, stručnjake te etablirane snage domaćeg kreativnog i digitalnog poduzetništva. Povezali smo ih s predstavnicima kulturnih institucija koji se bave kulturnom baštinom. Tako smo kroz konstruktivnu razmjenu znanja otvorili vrata novim suradnjama i projektima.

Čemu ovakva interakcija?

Zato jer kroz povezivanje stvaramo novu vrijednost!

Dizajneri mogu reinterpretirati poimanje tradicije.

Platforme mogu ujediniti i objediniti obrtnike, kreativce i institucije.

A neformalne edukacije?

Kroz njih se može povećati interes za baštinom, ali i potaknuti stvaranje kreativnijih rješenja.

Jer najbolje ideje ipak najčešće dolaze iz trenutaka relaksiranog rada, pa čak i dokolice. A iz takvih se ideja stvaraju dobri projekti i održivi proizvodi!

Zato je transfer znanja koji smo danas postigli kroz SACHE Project Matchmaking događaj bitan. I dat će rezultate koje ćemo predstaviti sredinom prosinca u ZICER-u. Zato, prati nas.

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...