Projekt SACHE u ZICER-u okupio etablirane stručnjake

29. 11. 2021.

Danas smo #zicer okupili profesionalce, stručnjake te etablirane snage domaćeg kreativnog i digitalnog poduzetništva. Povezali smo ih s predstavnicima kulturnih institucija koji se bave kulturnom baštinom. Tako smo kroz konstruktivnu razmjenu znanja otvorili vrata novim suradnjama i projektima.

Čemu ovakva interakcija?

Zato jer kroz povezivanje stvaramo novu vrijednost!

Dizajneri mogu reinterpretirati poimanje tradicije.

Platforme mogu ujediniti i objediniti obrtnike, kreativce i institucije.

A neformalne edukacije?

Kroz njih se može povećati interes za baštinom, ali i potaknuti stvaranje kreativnijih rješenja.

Jer najbolje ideje ipak najčešće dolaze iz trenutaka relaksiranog rada, pa čak i dokolice. A iz takvih se ideja stvaraju dobri projekti i održivi proizvodi!

Zato je transfer znanja koji smo danas postigli kroz SACHE Project Matchmaking događaj bitan. I dat će rezultate koje ćemo predstaviti sredinom prosinca u ZICER-u. Zato, prati nas.

Ostale novosti i projekti

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...