Projekt „Punjač za seniore“

10. 10. 2017.

U organizaciji Zaklade Zajednički put pokrenuta je kampanja „Punjač za seniore“ kojom se žele prikupiti sredstva za fond SUPERSENIORI i podržati projekte udruga koje se bave pitanjima starijih osoba na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

TKO SU SUPERSENIORI?
SUPERSENIORI su partnerski program zagrebačke Zaklade Zajednički put i Zaklade Slagalica. Riječ je o inovativnom modelu koji davanjem natječajnih sredstava potiče suradnju i zajedničke aktivnosti zaklada, organizacija civilnog društva, građana i institucija na lokalnoj razini.
Cilj SUPERSENIORA jest osigurati kontinuiranu podršku postojećim projektima te podržati razvoj novih projekata koji poboljšavaju kvalitetu života starijih osoba.
Promotivnim kampanjama SUPERSENIORI istodobno jačaju svijest građana o potrebama i problemima starijih osoba te ih pozivaju da i sami financijski podupru projekt.
SUPERSENIORI neizravno potiču i jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za starije osobe,  promiču osnivanje i razvoj postojećih senior-centara i klubova, kao i nove modele rada sa starijim osobama na lokalnoj razini.
„Punjač za seniore“ kampanja je kojom se žele prikupiti sredstva za fond SUPERSENIORI i podržati projekte različitih udruga koje se bave pitanjima starijih osoba na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.
Udruge koje će se podržati bit će odabrane putem posebnog javnog natječaja.
Osim putem sigune online plaforme Doniraj.org, u Fond SUPERSENIORI možete donirati i općom uplatnicom.
INFORMACIJE ZA UPLATU
Opis plaćanja: donacija u Fond Superseniori
Poziv na broj: Datum plaćanja
Primatelj: Zaklada Zajednički put, Miljackina 42a, 10 000 Zagreb
IBAN: HR4523600001501789838
Pročitajte više o programu SUPERSENIORI, podržanim projektima i aktualnim događanjima na www.superseniori.hr.

Promotivni video vezan uz kampanju pogledajte ovdje na linku.

Ostale novosti i projekti

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...