Projekt „Punjač za seniore“

10. 10. 2017.

U organizaciji Zaklade Zajednički put pokrenuta je kampanja „Punjač za seniore“ kojom se žele prikupiti sredstva za fond SUPERSENIORI i podržati projekte udruga koje se bave pitanjima starijih osoba na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

TKO SU SUPERSENIORI?
SUPERSENIORI su partnerski program zagrebačke Zaklade Zajednički put i Zaklade Slagalica. Riječ je o inovativnom modelu koji davanjem natječajnih sredstava potiče suradnju i zajedničke aktivnosti zaklada, organizacija civilnog društva, građana i institucija na lokalnoj razini.
Cilj SUPERSENIORA jest osigurati kontinuiranu podršku postojećim projektima te podržati razvoj novih projekata koji poboljšavaju kvalitetu života starijih osoba.
Promotivnim kampanjama SUPERSENIORI istodobno jačaju svijest građana o potrebama i problemima starijih osoba te ih pozivaju da i sami financijski podupru projekt.
SUPERSENIORI neizravno potiču i jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za starije osobe,  promiču osnivanje i razvoj postojećih senior-centara i klubova, kao i nove modele rada sa starijim osobama na lokalnoj razini.
„Punjač za seniore“ kampanja je kojom se žele prikupiti sredstva za fond SUPERSENIORI i podržati projekte različitih udruga koje se bave pitanjima starijih osoba na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.
Udruge koje će se podržati bit će odabrane putem posebnog javnog natječaja.
Osim putem sigune online plaforme Doniraj.org, u Fond SUPERSENIORI možete donirati i općom uplatnicom.
INFORMACIJE ZA UPLATU
Opis plaćanja: donacija u Fond Superseniori
Poziv na broj: Datum plaćanja
Primatelj: Zaklada Zajednički put, Miljackina 42a, 10 000 Zagreb
IBAN: HR4523600001501789838
Pročitajte više o programu SUPERSENIORI, podržanim projektima i aktualnim događanjima na www.superseniori.hr.

Promotivni video vezan uz kampanju pogledajte ovdje na linku.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...