Projekt „Punjač za seniore“

10. 10. 2017.

U organizaciji Zaklade Zajednički put pokrenuta je kampanja „Punjač za seniore“ kojom se žele prikupiti sredstva za fond SUPERSENIORI i podržati projekte udruga koje se bave pitanjima starijih osoba na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

TKO SU SUPERSENIORI?
SUPERSENIORI su partnerski program zagrebačke Zaklade Zajednički put i Zaklade Slagalica. Riječ je o inovativnom modelu koji davanjem natječajnih sredstava potiče suradnju i zajedničke aktivnosti zaklada, organizacija civilnog društva, građana i institucija na lokalnoj razini.
Cilj SUPERSENIORA jest osigurati kontinuiranu podršku postojećim projektima te podržati razvoj novih projekata koji poboljšavaju kvalitetu života starijih osoba.
Promotivnim kampanjama SUPERSENIORI istodobno jačaju svijest građana o potrebama i problemima starijih osoba te ih pozivaju da i sami financijski podupru projekt.
SUPERSENIORI neizravno potiču i jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za starije osobe,  promiču osnivanje i razvoj postojećih senior-centara i klubova, kao i nove modele rada sa starijim osobama na lokalnoj razini.
„Punjač za seniore“ kampanja je kojom se žele prikupiti sredstva za fond SUPERSENIORI i podržati projekte različitih udruga koje se bave pitanjima starijih osoba na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.
Udruge koje će se podržati bit će odabrane putem posebnog javnog natječaja.
Osim putem sigune online plaforme Doniraj.org, u Fond SUPERSENIORI možete donirati i općom uplatnicom.
INFORMACIJE ZA UPLATU
Opis plaćanja: donacija u Fond Superseniori
Poziv na broj: Datum plaćanja
Primatelj: Zaklada Zajednički put, Miljackina 42a, 10 000 Zagreb
IBAN: HR4523600001501789838
Pročitajte više o programu SUPERSENIORI, podržanim projektima i aktualnim događanjima na www.superseniori.hr.

Promotivni video vezan uz kampanju pogledajte ovdje na linku.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...