Projekt „Punjač za seniore“

10. 10. 2017.

U organizaciji Zaklade Zajednički put pokrenuta je kampanja „Punjač za seniore“ kojom se žele prikupiti sredstva za fond SUPERSENIORI i podržati projekte udruga koje se bave pitanjima starijih osoba na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

TKO SU SUPERSENIORI?
SUPERSENIORI su partnerski program zagrebačke Zaklade Zajednički put i Zaklade Slagalica. Riječ je o inovativnom modelu koji davanjem natječajnih sredstava potiče suradnju i zajedničke aktivnosti zaklada, organizacija civilnog društva, građana i institucija na lokalnoj razini.
Cilj SUPERSENIORA jest osigurati kontinuiranu podršku postojećim projektima te podržati razvoj novih projekata koji poboljšavaju kvalitetu života starijih osoba.
Promotivnim kampanjama SUPERSENIORI istodobno jačaju svijest građana o potrebama i problemima starijih osoba te ih pozivaju da i sami financijski podupru projekt.
SUPERSENIORI neizravno potiču i jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za starije osobe,  promiču osnivanje i razvoj postojećih senior-centara i klubova, kao i nove modele rada sa starijim osobama na lokalnoj razini.
„Punjač za seniore“ kampanja je kojom se žele prikupiti sredstva za fond SUPERSENIORI i podržati projekte različitih udruga koje se bave pitanjima starijih osoba na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.
Udruge koje će se podržati bit će odabrane putem posebnog javnog natječaja.
Osim putem sigune online plaforme Doniraj.org, u Fond SUPERSENIORI možete donirati i općom uplatnicom.
INFORMACIJE ZA UPLATU
Opis plaćanja: donacija u Fond Superseniori
Poziv na broj: Datum plaćanja
Primatelj: Zaklada Zajednički put, Miljackina 42a, 10 000 Zagreb
IBAN: HR4523600001501789838
Pročitajte više o programu SUPERSENIORI, podržanim projektima i aktualnim događanjima na www.superseniori.hr.

Promotivni video vezan uz kampanju pogledajte ovdje na linku.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...