Prijavite se na Worldwide Event Croatia

18. 03. 2021.

Podijelite svoju poslovnu ideju, koncept, poslovno iskustvo ili inovativni talent na Worldwide Event Croatia koji će se održati 18. svibnja u Istri. Program pratite i sudjelujte virtualno!

Talijansko hrvatska gospodarska komora (THGK) i WMF (najveći Festival digitalnih i društvenih inovacija u Europi) organiziraju prvi Worldwide Event Croatia. Sudjelovanje na događaju je besplatno, a moći ćete ga pratiti u online prijenosu.

Worldwide Event Croatia samo je jedan od mnogih međunarodnih evenata koje WMF organizira kako bi promicao poduzetnički, gospodarski i inovativni rast u cijelom svijetu.

Događaj se sastoji od edukativnih predavanja, emisija uživo, inspirativnih intervjua, vještih govornika, tvrtki, poduzetnika i još mnogo toga, a sve kako bi se potaknulo rast inovacija, poduzetništva i startupova.

Worldwide Event Croatia u potrazi je za inspirativnim govornicima ili profesionalcima na polju digitalnih tehnologija koji bi željeli podijeliti smislene sadržaje sa širom publikom. Zato su osim poziva za startup natjecanje otvoreni i pozivi za govornike, s posebnim naglaskom na žene u tehnologiji. 

Što očekuje startupove?

Tijekom natjecanja startupovi će se međusobno nadmetati u pitchiranju ispred domaćih i stranih investitora te nekoliko vodećih igrača u sektoru inovacija. 

Službeni žiri odlučit će koji startup zaslužuje pobjedu. Detalji vezani uz sadržaj, rokove za prijavu i nagrade doznajte na web stranici Worldwide Event Croatia.

ZICER je partner Worldwide Event Croatia.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...