Prijavite se na Worldwide Event Croatia

18. 03. 2021.

Podijelite svoju poslovnu ideju, koncept, poslovno iskustvo ili inovativni talent na Worldwide Event Croatia koji će se održati 18. svibnja u Istri. Program pratite i sudjelujte virtualno!

Talijansko hrvatska gospodarska komora (THGK) i WMF (najveći Festival digitalnih i društvenih inovacija u Europi) organiziraju prvi Worldwide Event Croatia. Sudjelovanje na događaju je besplatno, a moći ćete ga pratiti u online prijenosu.

Worldwide Event Croatia samo je jedan od mnogih međunarodnih evenata koje WMF organizira kako bi promicao poduzetnički, gospodarski i inovativni rast u cijelom svijetu.

Događaj se sastoji od edukativnih predavanja, emisija uživo, inspirativnih intervjua, vještih govornika, tvrtki, poduzetnika i još mnogo toga, a sve kako bi se potaknulo rast inovacija, poduzetništva i startupova.

Worldwide Event Croatia u potrazi je za inspirativnim govornicima ili profesionalcima na polju digitalnih tehnologija koji bi željeli podijeliti smislene sadržaje sa širom publikom. Zato su osim poziva za startup natjecanje otvoreni i pozivi za govornike, s posebnim naglaskom na žene u tehnologiji. 

Što očekuje startupove?

Tijekom natjecanja startupovi će se međusobno nadmetati u pitchiranju ispred domaćih i stranih investitora te nekoliko vodećih igrača u sektoru inovacija. 

Službeni žiri odlučit će koji startup zaslužuje pobjedu. Detalji vezani uz sadržaj, rokove za prijavu i nagrade doznajte na web stranici Worldwide Event Croatia.

ZICER je partner Worldwide Event Croatia.

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...