Prijavite se na Worldwide Event Croatia

18. 03. 2021.

Podijelite svoju poslovnu ideju, koncept, poslovno iskustvo ili inovativni talent na Worldwide Event Croatia koji će se održati 18. svibnja u Istri. Program pratite i sudjelujte virtualno!

Talijansko hrvatska gospodarska komora (THGK) i WMF (najveći Festival digitalnih i društvenih inovacija u Europi) organiziraju prvi Worldwide Event Croatia. Sudjelovanje na događaju je besplatno, a moći ćete ga pratiti u online prijenosu.

Worldwide Event Croatia samo je jedan od mnogih međunarodnih evenata koje WMF organizira kako bi promicao poduzetnički, gospodarski i inovativni rast u cijelom svijetu.

Događaj se sastoji od edukativnih predavanja, emisija uživo, inspirativnih intervjua, vještih govornika, tvrtki, poduzetnika i još mnogo toga, a sve kako bi se potaknulo rast inovacija, poduzetništva i startupova.

Worldwide Event Croatia u potrazi je za inspirativnim govornicima ili profesionalcima na polju digitalnih tehnologija koji bi željeli podijeliti smislene sadržaje sa širom publikom. Zato su osim poziva za startup natjecanje otvoreni i pozivi za govornike, s posebnim naglaskom na žene u tehnologiji. 

Što očekuje startupove?

Tijekom natjecanja startupovi će se međusobno nadmetati u pitchiranju ispred domaćih i stranih investitora te nekoliko vodećih igrača u sektoru inovacija. 

Službeni žiri odlučit će koji startup zaslužuje pobjedu. Detalji vezani uz sadržaj, rokove za prijavu i nagrade doznajte na web stranici Worldwide Event Croatia.

ZICER je partner Worldwide Event Croatia.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...