Prijavite se na Worldwide Event Croatia

18. 03. 2021.

Podijelite svoju poslovnu ideju, koncept, poslovno iskustvo ili inovativni talent na Worldwide Event Croatia koji će se održati 18. svibnja u Istri. Program pratite i sudjelujte virtualno!

Talijansko hrvatska gospodarska komora (THGK) i WMF (najveći Festival digitalnih i društvenih inovacija u Europi) organiziraju prvi Worldwide Event Croatia. Sudjelovanje na događaju je besplatno, a moći ćete ga pratiti u online prijenosu.

Worldwide Event Croatia samo je jedan od mnogih međunarodnih evenata koje WMF organizira kako bi promicao poduzetnički, gospodarski i inovativni rast u cijelom svijetu.

Događaj se sastoji od edukativnih predavanja, emisija uživo, inspirativnih intervjua, vještih govornika, tvrtki, poduzetnika i još mnogo toga, a sve kako bi se potaknulo rast inovacija, poduzetništva i startupova.

Worldwide Event Croatia u potrazi je za inspirativnim govornicima ili profesionalcima na polju digitalnih tehnologija koji bi željeli podijeliti smislene sadržaje sa širom publikom. Zato su osim poziva za startup natjecanje otvoreni i pozivi za govornike, s posebnim naglaskom na žene u tehnologiji. 

Što očekuje startupove?

Tijekom natjecanja startupovi će se međusobno nadmetati u pitchiranju ispred domaćih i stranih investitora te nekoliko vodećih igrača u sektoru inovacija. 

Službeni žiri odlučit će koji startup zaslužuje pobjedu. Detalji vezani uz sadržaj, rokove za prijavu i nagrade doznajte na web stranici Worldwide Event Croatia.

ZICER je partner Worldwide Event Croatia.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...