Prijavite se na We Make Future startup natjecanje!

25. 02. 2020.

U suradnji s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom, Zagrebački inovacijski centar (ZICER) te We Make Future festival pozivaju vas na regionalno startup natjecanje koje će se održati 29. travnja 2020. u ZICER-u:

Događaj pripada većoj mreži međunarodnih događaja posvećenih inovacijama, koju je stvorio WMF – We Make Future, u suradnji s lokalnim partnerima.

Zagrebački startup događaj potpuno je besplatan, a startupovi, investitori i svi ostali zainteresirani posjetitelji za sudjelovanje na manifestaciji mogu se prijaviti putem obrasca na web stranici We Make Future festivala.

ZAŠTO SE PRIJAVITI

  • Svi startupovi koji će prisustvovati događaju imat će i osiguran slobodan ulaz na We Make Future 2020 koji će se u lipnju održati u Riminiju u Italiji.
  • Prva 3 kvalificirana, među 15 startupova odabranih u Zagrebu, imat će pristup sljedećim pogodnostima: 

3. i 2. kvalificirani: prilika za lift pitch u Italiji, tijekom WMF2020, u posebnoj konferencijskoj dvorani ispred najvažnijih europskih ulagača.

1. kvalificirani: besplatan izložbeni štand površine 6m2, u području sajma inovacija WMF2020 i priliku za lift pitch u Italiji, tijekom WMF2020 u posebnoj konferencijskoj dvorani ispred najvažnijih europskih ulagača. Prvi klasificirani također može biti izabran među 6 finalista koji će se prezentirati na glavnoj pozornici tijekom trajanja festivala, čime konkuriraju za financijske nagrade ukupne vrijednosti milijun eura.

ŠTO JE WMF STARTUP MREŽA

WMF je međunarodni festival koji slavi inovacije u svim svojim aspektima. Od 2013. godine WMF radi na stvaranju inovativnog ekosustava koji povezuje startup tvrtke, ulagače, poduzeća i inkubatore, te organizira najvažnije startup tržišno natjecanje u južnoj Europi.

Od prvog startup natjecanja od međunarodnih je partnera prikupljeno više od milijun eura. U 2020. godini, zahvaljujući pomoći lokalnih partnera, WMF je pokrenuo mrežu događaja diljem svijeta s ciljem povezivanja startup tvrtki s investitorima i ključnim dionicima.

ZICER JE PARTNER!

Zagrebačku startup manifestaciju organiziramo u suradnji s partnerom – Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom (CCIC).

CCIC – THGK  je nevladina udruga koja radi na razvoju i poboljšanju odnosa talijanskih i hrvatskih poduzetnika, te istovremeno nastoji potaknuti suradnju između Italije i Hrvatske u gospodarskim i kulturnim pitanjima. 

VIŠE O DOGAĐAJU

Zagrebačka startup manifestacija otvorena je za sve startup tvrtke, sastavljene od pojedinaca ili timova, koje žele podijeliti svoje inovativne projekte ili ideje. Prijave su otvorene za bilo koju vrstu startupova, bez posebnog zahtjeva za razvojnu fazu ili proizvodnju.

Sudionici mogu prisustvovati događaju kao investitori, posjetitelji ili kao kandidati za natjecanje. Sve startup tvrtke koje se prijavljuju kao kandidati u Zagrebu, bit će ocijenjene od strane stručne komisije, a 15 startupova bit će odabrano za pitch tijekom manifestacije, pred investitorima, organizatorima WMF festivala, predstavnicima THGK, FER -a i naravno, ZICER -a.  Na kraju događanja, žiri će odabrati 3 pobjednika. 

Sve informacije, obrazac za prijavu, kao i raspored programa možete pronaći na linku.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...