Prijavite se na We Make Future startup natjecanje!

25. 02. 2020.

U suradnji s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom, Zagrebački inovacijski centar (ZICER) te We Make Future festival pozivaju vas na regionalno startup natjecanje koje će se održati 29. travnja 2020. u ZICER-u:

Događaj pripada većoj mreži međunarodnih događaja posvećenih inovacijama, koju je stvorio WMF – We Make Future, u suradnji s lokalnim partnerima.

Zagrebački startup događaj potpuno je besplatan, a startupovi, investitori i svi ostali zainteresirani posjetitelji za sudjelovanje na manifestaciji mogu se prijaviti putem obrasca na web stranici We Make Future festivala.

ZAŠTO SE PRIJAVITI

  • Svi startupovi koji će prisustvovati događaju imat će i osiguran slobodan ulaz na We Make Future 2020 koji će se u lipnju održati u Riminiju u Italiji.
  • Prva 3 kvalificirana, među 15 startupova odabranih u Zagrebu, imat će pristup sljedećim pogodnostima: 

3. i 2. kvalificirani: prilika za lift pitch u Italiji, tijekom WMF2020, u posebnoj konferencijskoj dvorani ispred najvažnijih europskih ulagača.

1. kvalificirani: besplatan izložbeni štand površine 6m2, u području sajma inovacija WMF2020 i priliku za lift pitch u Italiji, tijekom WMF2020 u posebnoj konferencijskoj dvorani ispred najvažnijih europskih ulagača. Prvi klasificirani također može biti izabran među 6 finalista koji će se prezentirati na glavnoj pozornici tijekom trajanja festivala, čime konkuriraju za financijske nagrade ukupne vrijednosti milijun eura.

ŠTO JE WMF STARTUP MREŽA

WMF je međunarodni festival koji slavi inovacije u svim svojim aspektima. Od 2013. godine WMF radi na stvaranju inovativnog ekosustava koji povezuje startup tvrtke, ulagače, poduzeća i inkubatore, te organizira najvažnije startup tržišno natjecanje u južnoj Europi.

Od prvog startup natjecanja od međunarodnih je partnera prikupljeno više od milijun eura. U 2020. godini, zahvaljujući pomoći lokalnih partnera, WMF je pokrenuo mrežu događaja diljem svijeta s ciljem povezivanja startup tvrtki s investitorima i ključnim dionicima.

ZICER JE PARTNER!

Zagrebačku startup manifestaciju organiziramo u suradnji s partnerom – Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom (CCIC).

CCIC – THGK  je nevladina udruga koja radi na razvoju i poboljšanju odnosa talijanskih i hrvatskih poduzetnika, te istovremeno nastoji potaknuti suradnju između Italije i Hrvatske u gospodarskim i kulturnim pitanjima. 

VIŠE O DOGAĐAJU

Zagrebačka startup manifestacija otvorena je za sve startup tvrtke, sastavljene od pojedinaca ili timova, koje žele podijeliti svoje inovativne projekte ili ideje. Prijave su otvorene za bilo koju vrstu startupova, bez posebnog zahtjeva za razvojnu fazu ili proizvodnju.

Sudionici mogu prisustvovati događaju kao investitori, posjetitelji ili kao kandidati za natjecanje. Sve startup tvrtke koje se prijavljuju kao kandidati u Zagrebu, bit će ocijenjene od strane stručne komisije, a 15 startupova bit će odabrano za pitch tijekom manifestacije, pred investitorima, organizatorima WMF festivala, predstavnicima THGK, FER -a i naravno, ZICER -a.  Na kraju događanja, žiri će odabrati 3 pobjednika. 

Sve informacije, obrazac za prijavu, kao i raspored programa možete pronaći na linku.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...